Word jij onze stagiair? à Antwerp

Bedrijfsomschrijving Democo Group is in de bouwsector al enkele decennia een vaste waarde met een uitstekende reputatie. We groeiden in 40 jaar tijd uit tot een referentiespeler in België en dit zonder onze familiale sfeer te verliezen. Democo Group verenigt vandaag een aantal bedrijven die zelfstandig werken, maar die ook als geïntegreerde groep projecten aanpakken en maximaal synergiën ontwikkelen. De verschillende bedrijven van de groep kunnen onderverdeeld worden in 4 business units: projectontwikkeling, bouw, technieken en afwerking.Democo, de algemene aannemer klasse 8, is gevestigd in Hasselt, Brussel, Antwerpen en Gent. Op deze manier kunnen we sterk inzetten op regionaal werken. Jouw functie Op zoek naar een uitdagende en leerrijke

Description du poste

Bedrijfsomschrijving

Democo Group is in de bouwsector al enkele decennia een vaste waarde met een uitstekende reputatie. We groeiden in 40 jaar tijd uit tot een referentiespeler in België en dit zonder onze familiale sfeer te verliezen. Democo Group verenigt vandaag een aantal bedrijven die zelfstandig werken, maar die ook als geïntegreerde groep projecten aanpakken en maximaal synergiën ontwikkelen. De verschillende bedrijven van de groep kunnen onderverdeeld worden in 4 business units: projectontwikkeling, bouw, technieken en afwerking.

Democo, de algemene aannemer klasse 8, is gevestigd in Hasselt, Brussel, Antwerpen en Gent. Op deze manier kunnen we sterk inzetten op regionaal werken.

Jouw functie

Op zoek naar een uitdagende en leerrijke stage? Bij Democo bieden we verschillende mogelijkheden aan, zowel op onze kantoren als op de werven. We zoeken samen met jou naar de juiste match zodat jij jouw rol in deze boeiende organisatie verder kan ontdekken. Je krijgt de kans om je eerste stappen richting een straffe toekomst te zetten in een dynamische organisatie die investeert in haar werknemers. Onze technische experts zullen je coachen en ondersteunen tijdens je eerste praktijkervaringen. Bovendien krijg je niet alleen de kans om jezelf te ontwikkelen maar zal je ook jouw steentje bijdragen aan onze fascinerende projecten.

Jouw profiel

 • Je volgt een bouwtechnische opleiding (bachelor of master)
 • Je hebt interesse in een stage als werfleider, projectleider, calculator of BIM-modelleur
 • Je bent gepassioneerd door innovatie en verbetermogelijkheden
 • Je spreekt Nederlands
 • Aanbod

  Elk jaar bieden wij in onze verschillende vestigingen en departementen een beperkt aantal stages aan. Grijp je kans om binnen een toonaangevende bouwonderneming je leertraject verder te ontwikkelen en laat je onderdompelen in een innovatieve omgeving waar je omringd wordt door straffe collega’s. En wie weet? Het zou wel eens de start kunnen betekenen van een straffe uitdaging binnen de Democo Group…

  Informations supplémentaires

  Statut
  Actif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Antwerp
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Temps plein/ CDD
  Date de publication
  03-11-2021
  Secteur
  Autres
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Autres | Temps plein/ CDD | Autres

  Postuler maintenant

  Partager cette offre