Leervacature technisch operator / junior onderhoudstechnieker à Antwerp

Description du poste

Functieomschrijving

Leer een technisch knelpuntberoep!

Met steun van het Europees Sociaal Fonds, willen TEO, TOFAM en ACV Innovatief jou de kans geven om je op korte tijd om te scholen naar een technisch knelpuntberoep.

Leer op enkele weken meer over mechanica, elektriciteit en pneumatiek. Volledig gratis, waar en wanneer je wil. Nadien brengen we jou in contact met werkgevers die op zoek zijn naar technisch operatoren of junior onderhoudstechniekers. Met je nieuwe (of opgefriste kennis), kan je aan de slag in techniek, ook zonder diploma.

Voor wie?

Heb je al langer interesse in techniek, maar mis je een formele opleiding of ervaring? Ben je gemotiveerd om je op enkele weken van thuis uit om te scholen? En wil je op korte termijn aan de slag te gaan in een technisch knelpuntberoep? Grijp dan nu je kans en start de leervacature op.

Wil je deze leervacature vlot doorlopen, dan verwachten we wel de nodige zelfstandigheid, dat je vlot met ons communiceert, en dat je je aan gemaakte afspraken en deadlines houdt.

Benieuwd? Ga alvast eens kijken op https://teo.training/nl/cursus/1227

Verloop van het traject

 • In een eerste fase leer je alle technische basiskennis via tutorials op het online leerplatform. Op enkele uren tijd heb je alvast kunnen proeven van het technisch vak.

 • Haal je een score van min. 80%, kan je aan de slag met de TEO leerkoffers Mechanica, Elektriciteit en Pneumatiek. Zo kan je thuis op eigen tempo technische vaardigheden leren. ;

 • Als je alle koffers vlot doorloopt, brengen we jou in contact met werkgevers. En kan je, dankzij je nieuwe skills, solliciteren als technisch operator of junior onderhoudstechnieker;

 • Het volledige traject is gratis, duurt enkele weken, en kan je van thuis uit doorlopen. Je hebt bovendien niets van voorkennis nodig.

 • Wil je nog meer lezen: https://www.iedereenteo.be/

  Informations supplémentaires

  Statut
  Actif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Antwerp
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Temps plein/ CDD
  Date de publication
  03-11-2021
  Secteur
  Autres
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Autres | Temps plein/ CDD | Autres

  Postuler maintenant

  Partager cette offre