jobstudent à Zedelgem

Description du poste

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf. Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi�.

Functiebeschrijving
Jecontroleert paletten op breuken en je herstelt ze waar nodig. Jewerkt met nagelpistolen, cirkelzagen, lintzaag, reciprozaag,enz.

Functie-eisen
Jebent handig. Je hebt voldoende inzicht en leervermogen om deverschillende soorten paletten, planken en nagels van elkaar teonderscheiden.

Arbeidsvoorwaarden
BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht. Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel, samen met jou degepaste job vinden.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Zedelgem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
02-11-2021
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre