Technical Writer à Zelzate

Bij SGS kan je kiezen. Allereerst uit onze verschillende vacatures. Maar je hebt bij SGS nog een andere keuze.  Kies je voor verdiepen of kies je voor verrijken? We zijn niet alleen op zoek naar collega’s die de diepte van hun vakgebied ingaan. We zijn net zo hard op zoek naar verbinders, collega’s die onze indrukwekkende diversiteit aan diensten kunnen koppelen. Aan elkaar. En daarmee onze dienstverlening verrijken.  SGS is wereldleider als het gaat om inspectie, controle, analyse en certificering. We zijn zelfs de wereldwijde benchmark voor kwaliteit en integriteit.  Daar zijn we waanzinnig trots op. Net als op onze ruim 90.000 collega’s die onze klanten bijstaan wereldwijd, of wat dacht je van onze 1650 medewerkers alleen al in België? 

Description du poste

Jouw rol:

Je zet mee je schouders onder de realisatie van handleidingen voor eindgebruikers van toestellen en software, alsook de samenstelling van cursussen voor online opleidingen over diverse thema's.

Je kan je inleven in het huidige kennisniveau van de doelgroep om vervolgens de instructies of de cursus doelbewust zo samenstellen zodat het vereiste kennisniveau bereikt wordt. Een set instructies of een online cursus dient zo beknopt mogelijk te zijn, maar toch attractief te worden ingekleed zodat de lezer of deelnemer gemotiveerd is en blijft om de kennis te verwerven. Je beseft dat doordachte afbeeldingen vaak veel meer duidelijk maken dan lange teksten.

Dit doe je uiteraard niet alleen. Je komt terecht in een rustige omgeving waar tal van collega’s dezelfde job als jij uitoefenen.


Wat wij vragen:

  • Je vertaalt je gedachten vlot in duidelijke Nederlandse en Engelse teksten en beschikt ook over uitgesproken communicatieve vaardigheden. Het is mooi meegenomen indien je daarbovenop nog een goede kennis van het Frans en/of het Duits hebt;
  • Je gaat nauwkeurig te werk en hebt een sterke organisatorische aanleg;
  • Door je stressbestendigheid behaal je opgelegde deadlines zonder problemen.


Je werkt vlot met, en hebt vooral interesse in uiteenlopende software.

  • Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel).
  • Elucidat en Adobe Captivate, pakketten voor de creatie van e-learning cursussen.
  • Ervaring met een LMS (Learning Management System) voor studentenbeheer mag je zeker vermelden.
  • Niet noodzakelijk, maar meegenomen: noties van programmeertalen, ervaring met scripting.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Zelzate
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
01-06-2022
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre