Junior Inside Sales Representative à Vlaams-Brabant

Kijk je uit naar een job met veel afwisseling die daarnaast ook zeer uitdagend is? Wil je werken in een internationale omgeving waar je dagelijks kan terugvallen op je goede talenkennis? Ben jij iemand die continu wil bijleren?Met andere woorden, ben je op zoek naar de ideale springplank binnen jouw carrière, waarbij je de kans krijgt te gaan proeven van verschillende sectoren en de verschillende functies in een commerciële binnendienst?     Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten. 

Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever, Sales Talents, die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt.

Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf, in jouw regio. 

Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: Customer Service Representative, Sales Assistant, Internal Account Manager, Sales & Marketing Assistant


  • Jij bent een schoolverlater of je hebt reeds een eerste werkervaring achter de rug. 
  • Je behaalde minimum een Bachelor diploma
  • Je bent vlot 3-talig NL/FR/ENG, elke andere taal is een pluspunt. 
  • Je bent flexibel, klantgericht en past je makkelijk aan in verschillende situaties en omgevingen. 
  • Je dynamiek, snel aanpassings- en leervermogen en professionalisme maken van jou het beste visitekaartje van Sales Talents.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Vlaams-Brabant
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
17-06-2022
Secteur
Administration / Secrétariat
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Administration / Secrétariat | Employé de commerce | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre