Malheureusement cette offre n'est plus active

Transport Coördinator à BruxellesAntwerpen

missingVoor een rederij in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een Transport Planner. Deze rederij is actief op alle vaargebieden en behoort tot de top 10 van grootste container rederij ter wereld. Om de groeiende stroom te verwerken zoeken wij een gemotiveerde, gedreven en gepassioneerde Transport planner met ervaring in de zeevracht.

Description du poste

missing

Je algemene taken en verantwoordelijkheden zijn:
1. Je staat in contact met interne en externe klanten voor de uitvoering van inland transporten in zowel   Benelux, Duitsland en Frankrijk.
2. Na de controle selecteer je de juiste vervoerder voor zowel barge, spoor als truck vervoer.
3. Voor de import dossiers controleer je of alle documenten aanwezig zijn voor verzending, en geeft opdracht aan inklaring en transit.
4. Hierna vervolledig je het dossier door het verder te verzenden, en te plannen. Hierbij hoort natuurlijk de dagdagelijkse papier winkel, maar ook de problemen onderweg oplossen, voorkomen in benaderen. 
5. Indien nodig verzorg je ook offerte voor klanten, vraag je de nodige tarieven op, en stuurt deze door naar de klanten
6. Je rapporteert intern aan de mananger intermodal.


Heb jij een hogere opleiding logistiek of gelijkwaardig door ervaring? Lees dan verder, misschien ben ik wel op zoek naar jou!

Heb jij een echte hands on mentaliteit, en denk je steeds probleemoplossend? Top! Niet stoppen met lezen, en houd je cv maar vast klaar. 

Kennis van de europese wateren is zeer belangrijk, en de inland mogelijkheden binnen de Benelux, hebben voor jou geen geheimen? Nog maar een paar stappen verwijdert van een uitdagende job, binnen een zeer dynamische rederij.

Je spreekt goed Engels, maar kan je ook prima redden in het Frans. Mocht je nu ook nog Duits spreken, dan is dat perfect en een zeer groot plus punt.

Natuurlijk heb jij de kennis van MS office pakketen. 
 

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
BruxellesAntwerpen
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite