Medewerker Verkoop - Keukens - 36u à Zaventem

ABOUT THIS WORK AREAWij zijn diegenen die onze klanten ontmoeten – in onze winkels, online, via onze catalogus en daarbuiten. We hebben kennis van het IKEA assortiment, lokale markten en klantenbehoeften. We zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om authentiek contact te zoeken met onze klanten en zo onze verkoop en winstgevendheid te maximaliseren. Samen met duizenden medewerkers over de hele wereld vormen we een divers team en werken we samen aan het continue wereldwijde succes van het IKEA Concept – een concept dat miljoenen klanten helpt om een beter dagelijks leven te creëren! Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

A DAY IN YOUR LIFE WITH US
Je begroet de klanten en zorgt dat ze zich welkom voelen. Je maakt hen wegwijs in de hele winkel.
Je onderzoekt de noden van je klant en helpt hen bij hun beslissing. Hierbij maak je vlot gebruik van alle beschikbare digitale tools.
Je verzorgt het volledige verkoopproces van keukens, door middel van een uitgebreid gesprek vanaf het ontwerp tot de bestelling. 
Je plaatst en onderhoudt alle nodige productcommunicatie (prijs, locatie,…) zodat de klant vlot kan winkelen.
WHO YOU ARE

  • Je bent de belangrijkste contactpersoon voor onze klanten. Je ziet klanten al voordat ze jou zien, je helpt ze vriendelijk en adviseert hen in passende woonoplossingen.
  • Je bent de belangrijkste contactpersoon voor onze klanten. Omdat je graag technische plannen leest en deze samen met de klant vertaalt naar zijn droomkeuken. 
  • Je snapt bovendien de impact van een glimlach en doet altijd net een stapje extra, waardoor klanten met een goed gevoel voor het juiste product kiezen en je hun verwachtingen overtreft.
  • Je stelt de beleving van de klant centraal tijdens het verkoopgesprek;
  • Je houdt jouw afdeling netjes en zorgt ervoor dat alle producten steeds aantrekkelijk gepresenteerd zijn

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Zaventem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
24-06-2022
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Zaventem | Autres | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre