Inspecteur Elektriciteit à Houthalen-Helchteren

Bij SGS kan je kiezen. Allereerst uit onze verschillende vacatures. Maar je hebt bij SGS nog een andere keuze.  Kies je voor verdiepen of kies je voor verrijken? We zijn niet alleen op zoek naar collega’s die de diepte van hun vakgebied durven in gaan, maar net zo hard naar verbinders, collega’s die onze indrukwekkende diversiteit aan diensten aan elkaar kunnen koppelen en zo onze dienstverlening verrijken voor de klant. SGS is wereldleider als het gaat om inspectie, controle, analyse en certificering. We zijn zelfs de wereldwijde benchmark voor kwaliteit en integriteit.  Daar zijn we waanzinnig trots op. Net als op onze bijna 100.000 collega’s die onze klanten bijstaan wereldwijd, of wat dacht je van onze meer dan 1650 medewerkers alleen a

Description du poste

Na een opleidingsperiode zet je samen met je collega-inspecteurs mee je schouders onder het uitvoeren van de verplichte wettelijke inspecties van elektrische installaties (laag- en hoogspanning, brand- en explosieveiligheid, speciale testen en metingen, enz...). Door je werk zorg je zo persoonlijk mee voor de veiligheid van de klant, zijn werknemers en jouw collega’s.

Je opleiding is gericht op het behalen van verschillende kwalificaties welke uitgesplitst worden naar type installatie en soort inspectie (conformiteitscontroles of periodieke keuringen). Slaag je voor een kwalificatieproef dan zal je van onze dienst “planning” zelfstandige opdrachten krijgen.

Je vertrekt van thuis uit naar je klanten en voert daar de verschillende aangevraagde inspecties uit en maakt hiervan een duidelijk digitaal rapport. Desgevallend, ben je ook in staat om te motiveren aan de klant waarom je een bepaalde installatie negatief beoordeelt. Je bouwt m.a.w. een gedegen kennis op van de bestaande wetgeving.

In het begin zal je zowel opleiding volgen als zelfstandig werken, dit totdat je alle nodige kwalificaties hebt behaald (Inspecties van laagspanning- en hoogspanningsinstallaties, thermografische controles,...). Daarna wordt er samen met je teamleader bekeken in welke domeinen je jezelf nog wil en kan verdiepen (brandmelding, water, gas, ATEX, speciale testen en metingen, EN 60204, verificatie van lasposten, controles in het buitenland, enz.).

Je kan ook steeds vertrouwen op je collega’s, teamleader en technisch expert om je verder te helpen en uitleg te geven.

Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van Vlaanderen.


Wat wij vragen:

-       Diploma: Bachelor Elektriciteit, Elektrotechnieken, Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.

-       Je hebt oog voor operationele veiligheid; bewust omgaan met de voorziene PBM’s en hier een voorbeeldgedrag in stellen naar zowel de klant als de collega’s; dit is één van de belangrijke keystones van SGS

-       Je deinst er niet van terug om veel verplaatsingen te doen en kan om met “fileleed”.

-       Je houdt van zelfstandig werken en bezit een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

-       Je bent leergierig en blijft graag op de hoogte van de evoluties in de technische wetgeving.

-       Je bent communicatief en klantgericht, zeker wanneer de installatie van de klant niet aan de wetgeving voldoet.

-       Je hebt zin voor kwaliteit en oog voor detail, dit weerspiegelt zich niet alleen in je werk on site maar ook in de rapporten die je opmaakt.

-       Je spreekt en schrijft perfect Nederlands, kennis van extra talen is een pluspunt.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Houthalen-Helchteren
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Télétravail
Date de publication
01-06-2022
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Télétravail | Grade de Master

Postuler maintenant

Partager cette offre