Malheureusement cette offre n'est plus active

ADMINISTRATIEF BEDIENDE à Sint Niklaas

Je komt terecht in een jong bedrijf waar fun en innovatie centraal staan. Met het oog op de toekomst richten ze zich op groei en vooruitgang. Regelmatig eens een gezellige pauze met taart of cake, en een toffe babbel met collega's staan zeker en vast ook op het menu. Kortom, sfeer gegarandeerd! Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

In deze afwisselende job zal je bij een van onze KMO-klanten ingezet worden om je schouders onder hun finance afdeling zetten.

Zo zorg je samen met jouw joviale collega's voor de financiële afhandeling van betalingen en volg je deze nauwgezet op met de klant. Je bent analytisch, kan goed probleemoplossend denken, hebt ervaring met het opbellen van klanten en neemt indien nodig contact op met de gerechtsdeurwaarder. Met jouw eindeloos empathisch vermogen kom je voor de klant steeds vriendelijk en positief uit de hoek en dankzij jouw nauwkeurigheid staat alles correct geregistreerd in het systeem. Persoonlijke ontwikkeling en een beetje sportiviteit worden hoog in het vaandel gedragen, om die reden wordt er ook volop ingezet op het (elektrische) fietsgebruik en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie kan je steeds terecht op onze website, namelijk

https://www.intelect.be/nl/home/
- Je kan zeer nauwkeurig werken;
- Je hebt een uitstekende talenkennis Nederlands en Frans die je in staat stelt klanten te woord te staan aan de telefoon;
- Je helpt jouw collega's graag en durft de telefoon te nemen om problemen op te lossen;
- Je kan vlot met diverse Office programma's werken.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Sint Niklaas
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Finance / Comptabilité
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Finance / Comptabilité | Conseiller financier | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite