Malheureusement cette offre n'est plus active

Consultant Administratieve Processen Sociale Dienst à Vlaanderen

Public Staffing, de detacheringsservice van Cipal Schaubroeck en A&S Solutions richt zich specifiek naar steden en gemeenten in Vlaanderen. Reeds decennia lang zijn wij een belangrijke aanbieder van software voor sociale diensten en consultancy binnen de publieke sector van Vlaanderen. Aan deze diensten werd enige tijd geleden een experten team toegevoegd dat zich richt naar ondersteuning van sociale diensten op het vlak van digitalisatie, financiële opvolging van dossiers, bewaking van subsidiëring, … Wij bieden onze medewerkers een uitgebreid pakket aan persoonlijke ontwikkeling en training aan. Daartoe beschikken wij over onze Talent Academy, ons eigen in-house opleidingscentrum. Je komt terecht in een groeiend en gedreven team met

Description du poste

Tijdens een intensieve opleidingsperiode word je ingewijd in de sociale wetgeving en word je expert in het gebruik van onze software en de werking van sociale diensten.

Na je inwerkperiode word je de vaste consulent van een eigen portefeuille aan klanten die je op regelmatige basis ondersteunt. Je bent voor hen het vaste aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen en problemen op het vlak van terugvorderen van steun, foutcodelijsten van het ministerie, afbetalingsplannen in het kader van budgetbeheer enz.

Bij je ‘partnerklanten’ neem je deze administratieve en financiële processen van A tot Z over en ontzorg je de maatschappelijke werkers. Voor het beleid en het management neem je de rol van adviseur en kwaliteitsbewaker op en rapporteer je periodiek over het totaal aan uitbetaalde en teruggevraagde steun, eventuele foutcodes en oplossingen, …

Op het vlak van budgethulpverlening ondersteun je de sociale dienst bij het inventariseren van schulden van cliënten, opmaken van afbetaalplannen, nazicht en betaling van facturen van cliënten,…  Periodiek maak je een nieuwe afbetaalplanning voor de cliënten op.


  • Je behaalde minimum een bachelor diploma (office management, bedrijfsbeheer, rechtspraktijk,…) – wij verzorgen een opleiding op maat zodat je kan uitgroeien tot volwaardig consultant.
  • Kennis van de publieke sector is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk.
  • Je hebt kennis van de sociale wetgeving of een sterke interesse om je hierin te verdiepen.
  • Je bent analytisch, redeneert logisch, hebt oog voor detail en werkt heel punctueel.
  • Je werkt graag zelfstandig, maar je kan ook samenwerken in een hecht team.
  • Je bent klantgericht.
  • Je beschikt over een flexibele, stressbestendige ingesteldheid, waardoor je vlot kan anticiperen op mogelijke valkuilen of uitdagingen. Je respecteert deadlines.
  • Je beschikt over een rijbewijs B.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Vlaanderen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite