Malheureusement cette offre n'est plus active

Young Graduate Finance à Moeskroen

De passie om heerlijk smakende viennoiserie-, Danish- en bladerdeegproducten te ontwikkelen ligt aan de basis van alles wat we doen. Smaak drijft en motiveert ons, elke dag opnieuw. De missie van Gourmand Pastries is om producten te ontwikkelen die onze klanten helpen succesvol te zijn. We streven naar actieve klantenrelaties voor de lange termijn en gaan op zoek naar opportuniteiten in de markt. Hierdoor zijn we specialist geworden in het detecteren van trends, het ontwikkelen van nieuwe producten en cocreatie. Gourmand Pastries maakt samen met Mexma en Dossche deel uit van de de Dossche Group. Door onze ambitieuze groei, zijn wij momenteel op zoek naar een: Young Graduate Finance (m/v/x) Heb je zin om te werken bij een internationaal

Description du poste

  • Via een roterend programma en in lijn met je interesses maak je als graduate Finance kennis met de verschillende afdelingen binnen Gourmand.
  • In elke functie heb je je eigen verantwoordelijkheden, werk je mee aan verbeteringsprojecten of neem je de lead in een project. Hierbij krijg je uitgebreide on-the-job training.
  • Gedurende dit traject krijg je een mentor toegewezen.

  • Je behaalde net je master diploma als handelsingenieur of  in de economische wetenschappen of hebt maximum 1 jaar werkervaring.
  • Je bent een gepassioneerde HERO (Honestly Positive – Embracing Teamwork – Respect - Ownership)
  • Jouw proactieve en pragmatische ingesteldheid zorgen ervoor dat je steeds voor je doel gaat, waarbij je het heft in handen neemt om zaken tot een goed einde te brengen.
  • Je kunt jezelf vlot uitdrukken in het Nederlands, Engels en Frans.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Moeskroen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Finance / Comptabilité
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Finance / Comptabilité | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite