Malheureusement cette offre n'est plus active

Consultant Talent Management à Gent

Hudson is een full-service HR adviesbureau dat al bijna 40 jaar mensen en organisaties helpt zichzelf te overtreffen. Wij zijn een integere en loyale HR-partner en zetten onze expertise en oplossingen in om mensen en organisaties steeds verder te helpen. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Ben jij iemand met passie voor mensen? Zoek je een job waarbij alles draait rond mensen en het ontdekken en ontwikkelen van hun potentieel? Onze HR consultants gaan voor kwaliteit en professionaliteit in de lange termijn relaties die ze met hun klanten willen uitbouwen.

Je leert bij Hudson de assessment Center methodologie en wordt betrokken bij het inschatten en ontwikkelen van talent via assessment, development en learning centers. Je schrijft ontwikkelingsgerichte rapporten, geeft feedback aan klanten en deelnemers en stelt samen met hen een ontwikkelplan op. Voor jouw projecten neem je verantwoordelijkheid van a tot z.

Samen met je meer ervaren HR collega’s, hou je vinger aan de pols bij je klanten. Je detecteert brede HR-vragen en werkt samen met collega’s uit de andere HR domeinen om onze klanten totaaloplossingen te bieden.


  • Je hebt een master diploma.
  • Je bent Nederlandstalig met een goede kennis van het Engels. Kennis van het Frans is een plus.
  • Je hebt een analytische geest en interesse in het inschatten en ontwikkelen van mensen.
  • Je bent servicegericht, een teamspeler en hebt een positieve instelling.
  • Je bent flexibel en hebt een rijbewijs.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Gent
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Thuiswerk
Secteur
Consulting / Business development
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Consulting / Business development | Employé en RH | Thuiswerk | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite