Malheureusement cette offre n'est plus active

Digital Electrical Technician à West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen

Elia is de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet van 380 kV tot 30 kV. Elia staat in voor de ontwikkeling en het onderhoud van dit net, maakt het toegankelijk voor de gebruikers en regelt de energiestromen. De Elia groep heeft een team van 2000 professionals die als opdracht hebben de continuïteit van de elektriciteitsbevoorrading in België en een deel van Duitsland te waarborgen.Als eigenaar en beheerder van de transmissienetten in België en Duitsland heeft Elia een belangrijke rol en opdracht in het ondersteunen en concretiseren van het Europees energie- en klimaatbeleid. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Wat jij doet als Digital Electrical Technician

Om de digitalisering van onze activiteiten en de invoering van nieuwe technologieën te versnellen, heeft Elia een specifiek leertraject ontwikkeld voor technici die willen bijdragen aan de uitdagingen van de veranderende energiewereld. Dit traject geeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan de verschillende onderhouds- en ontwikkelingsactiviteiten voor de hoogspanningsnetbeheersystemen van morgen.

Je volgt een individueel coaching traject dat zich uitstrekt over meerdere jaren:

Gedurende de eerste drie jaar werk je in blokken van 6 tot 12 maanden in onze verschillende servicecentra met onze technische teams om praktische ervaring op te doen. Het doel van deze drie jaar is het ontwikkelen van een algemene kennis van de wereld van de hoogspanning en het verwerven van vaardigheden over onze beveiligingssystemen (Secondary Systems) door middel van theoretische training en praktische ervaring. U bent verantwoordelijk voor het testen en implementeren van de besturings- en beveiligingssystemen van de installaties van Elia, zij vormen het brein van het net. Deze systemen worden gekenmerkt door een hoge mate van digitalisering, zodat het werk van onze medewerkers dicht bij de industriële programmering ligt en solide analytische vaardigheden vereist. Als onderdeel van onze onderhoudsdienst zoekt u naar eventuele storingen in ons systeem en stelt u een passende oplossing voor.


Aan het einde van dit traject wordt u geïntegreerd in een gespecialiseerde team Centralized Commissioning die meer specifieke taken uitvoert (aanpassingen, analyse van incidenten, ontwikkeling van nieuwe normen) en de werkmethoden van morgen ontwikkelt voor de integratie van nieuwe technologieën.Wat jij al kan

 • Je hebt aandacht voor veiligheid en dit komt tot uiting in uw gedrag.
 • Je hebt een bachelor niveau of een diploma technisch onderwijs richting elektriciteit, elektronica, automatisering of elektromechanica, of gelijkwaardige ervaring.
 • Je bent een teamplayer en klaar voor een uitdaging op maat.
 • Je bezit over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent bereid om uw kennis voortdurend te verbeteren en te delen.
 • Je bent flexibel.
 • Je bent efficiënt en rigoureus in een digitale werkomgeving die een basiskennis vereist van netwerkbeheer en het creëren, beheren en updaten van digitale informatie.
 • Je kunt vlot overweg met zowel administratieve softwarepakketten MS Office (Word, Excel, Outlook) en je bent bereid om technische software te leren met betrekking tot specifieke toepassingen.
 • U bent in het bezit van een rijbewijs B en bereid om je over geheel België te verplaatsen naar onze installaties. Administratieve taken kunnen worden uitgevoerd in de administratieve centra die over het grondgebied zijn verspreid.
 • Kennis van het Engels is een voordeel, of je bent bereid om het te leren om vertrouwd te zijn met technische documentatie in het Engels.
 • U bent bereid om af en toe een korte reis naar het buitenland te maken.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Technicien de service | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite