Malheureusement cette offre n'est plus active

Verhuurconsulent à Machelen

Euromat werd opgericht in 1973 en op dit moment staat de tweede generatie aan het roer, Nl Tom en Els Van de Velde. Samen met een 65-tal medewerkers staan zij elke dag klaar om de klanten verder te helpen. Bij Euromat staan we garant voor kwaliteit en kennis in huis. We zijn gespecialiseerd in alles wat betreft perslucht, spuitapparatuur en straalapparatuur. Ook beschikken wij over een ruime verhuurafdeling van tal van bouwmachines. Zodoende kan je bij Euromat de machines zowel huren als aankopen. Tevens beschikken de 4 vestigingen van Euromat ook elk over een eigen atelier en de nodige servicemedewerkers om de klanten een snelle service te kunnen leveren voor een na verkoop voor wisselstukken en toebehoren, als voor een onderhoud of herste

Description du poste

Jij bent verantwoordelijk voor de verhuurafdeling, jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert onze klanten over de verhuurmogelijkheden, je zorgt voor alle administratieve taken van opmaak offerte tot eindfactuur.


Wil jij een nieuwe uitdaging en ben je organisatorisch, communicatief, servicegericht en je beheerst de Nederlandse en Franse taal? Dan ben jij de gepaste persoon.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Machelen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Service client / call center / centre d'appel
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Service client / call center / centre d'appel | Temps plein/ CDD | Grade de Master