Malheureusement cette offre n'est plus active

SCHADEBEHEERDER à Ruisbroek

Verzekering - Makelaar - Ruisbroek Over de organisatie Onze klant is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Het betreft een zeer aangenaam kantoor met twee zaakvoerders plus vier medewerkers. Ze zijn actief in een recent vernieuwd, modern gebouw met een zeer open en aangename sfeer! Met hun locatie vlakbij het station in Ruisbroek zijn ze vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Jouw nieuwe functie

Je komt terecht in een kleinere structuur waarin je samen met collega's de verantwoordelijkheid zal opnemen als productiebeheerder opdat de zaakvoerders zich meer kunnen focussen op het commerciële binnen een natuurlijk groeiende portefeuille. Hierbij wordt nauw samengewerkt met jouw collega's. In jouw rol zal je ook contacten hebben met de klanten, telefonisch en af en toe face-to-face. De bestaande klanten zijn particulieren, ondernemingen en zelfstandigen. Je bent verantwoordelijk voor het actief beheren van de dossiers. Dit houdt onder andere in: het verzamelen van de nodige gegevens van de klant, het opvolgen en verwerken van de dossiers. Je hebt eveneens regelmatig contacten met verschillende partijen zoals klanten en maatschappijen.


Jouw profiel

Voor deze rol zijn we op zoek naar iemand wel over de nodige maturiteit en zelfstandigheid beschikt om dossiers van A tot Z te behandelen met goed kennis van Brio. Je hebt bij voorkeur een ervaring of relevante studieachtergrond als schadebeheerder of productiebeheerder bij een makelaar of maatschappij en wenst momenteel productie te doen. Heb je nog geen ervaring, maar wel de juiste studieachtergrond, dan kom je zeker ook in aanmerking. Omdat er in deze context zeer nauw moet worden samengewerkt, is een teamgerichte instelling essentieel. Het is essentieel dat je nauwkeurig en punctueel te werk gaat met het oog op een win-win-situatie.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Ruisbroek
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Thuiswerk
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Thuiswerk | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite