Malheureusement cette offre n'est plus active

Binnen/buitendienst vertegenwoordiger NL/FR à Ans

Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Onze klant, actief in bouwmaterialen, heeft meerdere filialen in België, waaronder eentje in Ans. Momenteel zijn zij op zoek naar een bediende die deels binnendienst/buitendienst zal doen. Elke voormiddag zal je bureauwerk verrichten in het filiaal in Ans. Als er BTB klanten langskomen, help je deze verder (bvb gevelverf mengen met verfmachine). In de namiddag zal je instaan voor het buitendienst gedeelte. Je hebt een vast clienteel regio Luik die je op zeer regelmatige basis zal bezoeken. Je zal hen advies verschaffen, maar ook stalen brengen. Op termijn ga je ook de eerste contacten leggen met prospecten in Zuid-Limburg.
Je beschikt over enige technische affiniteit of hebt interesse in bouwproducten. Je hebt er geen probleem mee om voormiddag klanten te helpen in het filiaal en 's namiddags de baan op te gaan. Je kan je flexibel instellen naar werkuren toe (bvb af en toe is er 's avonds een demonstratie voor klanten). Je kan goed zelfstandig werken.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Ans
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Administration / Secrétariat
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Administration / Secrétariat | Employé administratif | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite