Malheureusement cette offre n'est plus active

Deskundige Systeembeheer à Antwerpen

Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

SYSTEEM ZOEKT BEHEERDER

De vacature in het kort:

We zoeken voor het Departement LeefmilieuAPB PIH in Antwerpen, een systeembeheerder.

Mag het iets langer?

Dat kan! Als systeembeheerder bij het PIH maak je deel uit van een team dat elke dag paraat staat om je collega’s te helpen met zowel de grootste als de kleinste IT problemen.

Het PIH is een kenniscentrum op vlak van milieu en gezondheid en heeft als missie het bevorderen van de gezondheid en van een kwalitatieve leefomgeving. Het PIH ondersteunt niet enkel het provinciale beleid maar ook andere overheden zoals de gemeenten, de Vlaamse overheid en de politiezones. Deze ondersteuning waarborgen we met een team van deskundigen en met labo-analyses.

Ook burgers kunnen bij het PIH terecht voor bv. onderzoek van putwater of van hun groentetuin. Meer informatie over het Autonoom Provinciebedrijf Provinciaal Instituut voor Hygiëne vind je op

www.provincieantwerpen.be.

Wil je nog meer weten?

Super!

Als systeembeheerder meedraaien in het informaticateam ziet er ongeveer zo uit:

Jouw collega Karine heeft een probleem met haar computer en komt bij jou ten rade. Iedereen weet immers dat jij de man/vrouw bent voor de zaak. Het probleem van Karine houdt in dat haar computerscherm aan vervanging toe is. Het nieuwe scherm installeer jij dan ook met plezier voor haar.

Het informaticateam ben jij, maar ook jouw copiloot Patrick. Samen zorgen jullie ervoor dat alle hardware in orde is, maar ook dat de netwerken operationeel zijn.

Naast Nederlands spreek jij ook vloeiend de taal van het programmeren. Momenteel werken onze systemen met VB6 maar een ondernemende programmeur als jij accepteert deze challenge.

De ondersteuning van de labo analyses, dat is jouw winkel. Van de data input tot de output in ons LIMS systeem, jij kent elke stap van de weg en helpt dit mee te vertalen.

Er is zelden iemand zo enthousiast over Excel als jij, van concrete vragen uit het labo naar macro’s tot formules, zij toveren een lach op jouw gezicht.

Ook het vullen van databanken van de klanten van PIH en het ontvangen van vragen in dit verband zijn een kolfje naar jouw hand.


Wie zoeken wij?

Jij zal de schakel zijn tussen het labo en de IT wereld, in onze ogen ziet die schakel er zo uit:

Je bent gemaakt om te helpen, om samen met anderen op zoek te gaan naar geschikte oplossingen. Zo ook met je klanten/bezoekers die je steeds op een vriendelijke manier begeleidt en duidelijk maakt wat ze mogen verwachten.

Jij legt je niet neer bij een probleem. Je innerlijke detective gaat er liever mee aan de slag om te achterhalen wat de oorzaken -en nog belangrijker- de oplossingen zouden kunnen zijn. Je verdiepen in de labo wereld schrikt jou dan ook niet af.

Jij ervaart de problemen binnen je takendomein zelf het meest. Daarom neem je graag het initiatief om ze op te lossen zodra ze zich voordoen. Ook structurele problemen zoek jij uit tot in de kern tot je een mogelijke oplossing gevonden hebt.

De laatste keer dat jij niet begrepen werd, was tijdens je pubertijd. Ondertussen ben je een mondige gesprekspartner geworden die steeds duidelijk communiceert. Ongeacht wie er tegenover je zit.

Nog steeds geïnteresseerd?

Geweldig! Beantwoord je dan ook aan deze criteria?

Je beschikt over minstens een bachelor diploma denkniveau en 6 maanden relevante ICT beroepservaring (indien je voldoende ervaring hebt, maar geen bachelor in je bezit hebt (of daarmee gelijkgesteld), nodigen we jou uit om deel te nemen aan een capaciteitsproef op bachelor niveau (abstracte, numerieke en verbale redeneerproef) op 23 december 2021.

De uitslag van de capaciteitstest is uitsluitend, indien je niet geslaagd bent mag je niet verder naar het volgende selectie onderdeel.

Jij hebt bij voorkeur interesse in de scheikunde en in de IT

Werk je reeds bij de provincie Antwerpen? Bekijk dan of je voldoet aan de voorwaarden bevordering of interne mobiliteit. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met de consulent werving en selectie

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Antwerpen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Informatique / Télécommunication
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Informatique / Télécommunication | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite