Malheureusement cette offre n'est plus active

Credit Officer à Mechelen

Ben jij de enthousiasteling die op zoek is naar een leuke opportuniteit? Ben je goed der taal, sociaal en houd je van cijfers en klantencontact? Stuur me dan gerust je geüpdatete C.V.! Je komt terecht in een sterk team in een jong en ondernemend bedrijf met allemaal gelijkgestemde jonge mensen.. Doorgroeimogelijkheden ? Of course, the sky is the limit, want jij zit aan het stuur van je carrière. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Voor een van onze klanten te Mechelen ben ik asap op zoek naar vier nieuwe collega’s die ons team ter plekke gaan ondersteunen op het vlak van debiteurenbeheer, facturatie en administratie.


Idealiter heb je een diploma hoger onderwijs, maar een eerste ervaring kan evenzeer. Daarnaast is een goede kennis van het Nederlands en Frans opportuun om de klanten grondig te woord te staan.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Mechelen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Contrôleur | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite