Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior Machine Operator à Oevel

Jacques Ijs is een warm familiebedrijf gelegen in Westerlo-Oevel. Roomijs, sorbet, vruchtenijs en waterijs passeren er dagelijks de revue. Droom jij ook helemaal weg bij de gedachte van een lekker ijsje?  In januari 2022, zijn er mogelijkheden voor nieuwe junior operatoren! Kriebelt het al langer om de sprong te wagen of mis je nog wat extra kennis om als junior operator aan de slag te gaan? Dan is dit echt je kans! Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

  • Jacques-Ice biedt de mogelijkheid om eerst 5-daagse stage te lopen in het bedrijf. What?! Ja, je leest het goed. Na een positieve stage, ga je onmiddellijk aan de slag met een contract van de klant. Maar hoe ziet de job van machine operator bij Jacques-Ice er eigenlijk uit?
  • Jij staat aan de knoppen van de machines. Je vormt een topteam met de lijnverantwoordelijke.  Samen garandeer je een goede voorbereiding, opstart en controle van verschillende werkzaamheden. Je zorgt voor de montage en opstart van de afvulmachine, stuurt bij waar nodig en registreert de gebeurtenissen in een proceskaart.
  • Naast hard werken kan je ook genieten bij Jacques Ijs. Gun jezelf een lekker ijsje tijdens de middag en praat gezellig bij met collega's. Klinkt dit als muziek in je oren?

 
 


  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • De 'goesting' en interesse om de kneepjes van het vak te leren en als junior operator aan de slag te  gaan
  • Eigen vervoer waarmee je op het werk kan geraken

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Oevel
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Nettoyage /Maintenance
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Nettoyage /Maintenance | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite