Malheureusement cette offre n'est plus active

QUALITY EN REGULATORY AFFAIRS MEDEWERKER à Hoogstraten

Interessante uitdaging voor jou binnen de quality en regulatory affairs in een bedrijf met veel internationale connecties!Over de organisatie Voor dit groeiend bedrijf met veel internationale contacten is Hays Life Sciences op zoek naar een QA en RA medewerker die instaat voor de wetgevingen en de verdere uitbouw van het kwaliteitssysteem. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Jouw nieuwe functie
Als kwaliteits- en regulatory affairs medewerker sta je in voor de technische dossiers conform met de wetgeving. Samen met je collega's sta je in om het kwaliteitssysteem verder uit te bouwen. Je bereidt audits voor, je controleert de wetgevingen rondom het product en zorgt dat deze opgevolgd worden. Je voert de kwaliteitscontrole uit van de inkomende en uitgaande goederen en je staat in nauw contact met het productieteam.


Jouw profiel
Voor deze job als quality assurance en regulatory affairs medewerker kijkt Hays Life Sciences momenteel uit naar een bachelor met een achtergrond in de chemie of farma. Ben je al bekend met audits en mdr-wetgeving, is dit zeker een voordeel, maar geen must. Je hebt sterke communicatieve skills. Ook een goede kennis van het Engels is zeker een pluspunt binnen dit bedrijf.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Hoogstraten
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Sciences
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Sciences | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite