Malheureusement cette offre n'est plus active

FINANCE ASSISTANT à Sint-Niklaas

Onze klant is een zeer aangename KMO hartje Waasland. Door hun sterke groei zoeken ze iemand extra op de afdeling credit control. Je komt terecht in een team, een aangename werk omgeving en een bedrijf dat persoonlijke ontwikkeling van personeel minstens even belangrijk vindt dan harde resultaten. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Je bent verantwoordelijk voor een eigen klantenportefeuille en bewaakt de kredietlimieten. Je beheert de debiteuren en onderhoudt hiertoe klantgerichte contacten met de juiste personen.
Dagelijks controleer je de rekeningen; zijn de betalingsregelingen nageleefd? Is het afgesproken bedrag betaald?
Indien niet, onderneem je actie. Door de relaties die je opbouwt met klanten, lukt het om op een goede, positieve manier de incasso op te nemen.
Zowel telefonisch als schriftelijk onderneem je de nodige stappen. Het is zeer belangrijk dat elke actie die je doet duidelijk gerapporteerd wordt in het dossier. Je doorloopt de nodige stappen, wanneer betaling een probleem blijft, koppel je terug met jouw verantwoordelijke om een volgende, juridische stap te zetten.

Je bent 100% verantwoordelijke voor de gehele debiteurenadministratie van jouw klantenportefeuille, door jouw correct werk blijft het evenwicht behouden, zelfs met die klanten die niet telkens tijdig betalen. Een ware kunst dus!
-- Je bent zeer goed in Nederlands/Frans;
-- Je haalt voldoening uit het correct opvolgen van procedures;
-- Jouw administratieve skills staan buiten kijf en hebt een achtergrond of eerste ervaring binnen finance en/ of credit control;
-- Je woont in de regio van het Waasland;
-- Je zoekt een voltijdse job, 9 to 5;
-- Je bent snel beschikbaar.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Sint-Niklaas
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Job étudiant
Secteur
Finance / Comptabilité
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Finance / Comptabilité | Conseiller financier | Job étudiant | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite