Malheureusement cette offre n'est plus active

TECHNIEKER BRANDBEVEILIGING à Antwerpen,Limburg

Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Wij kijken uit naar een nauwkeurig, leergierig en handig persoon voor een KMO actief in brandbeveiliging. Zij zijn namelijk op zoek naar een hands-on technieker om hun team te versterken voor de regio Antwerpen-Limburg.
Tijdens een opleiding on-the-job gaat u in duo de baan op en leert u de kneepjes van het vak. U verdiept zich in de verschillende merken en toestellen en hoe u hier technisch met aan de slag moet.
Na die periode zal u zelf instaan voor het bezoeken van de klanten en het controleren van hun toestellen. Kleinigheden zal u zelf meteen herstellen en bij grotere problemen neemt u het toestel mee en plaatst u een vervangtoestel. Uw technische aanleg en nauwkeurige houding zijn hier dan ook essentieel.
Uw verantwoordelijkheidszin is hier key, vanzelfsprekend vermits het gaat over veiligheid. Door u steeds verder te bewijzen krijgt u ook de vrijheid om samen met uw collega de agenda efficiënt in te plannen. De onderlinge flexibele houding tussen de collega's maakt dat de aangename, collegiale sfeer steeds aanwezig blijft.
U heeft een technische achtergrond vanuit uw opleiding en/of werkervaring of u kan concreet uw technische aanleg aantonen;
Bijleren over een ruim assortiment van toestellen en de verschillende werkingen schrikt u niet af;
Stiptheid en discipline draagt u hoog in het vaandel;
U beschikt over een geldig rijbewijs B.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Antwerpen,Limburg
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Technicien de service | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite