Malheureusement cette offre n'est plus active

Marketing Assistant à Waregem

Voor een KMO regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een Marketing Assistant met kennis Indesign.In deze functie zal je autonoom aan het werk kunnen gaan en rapporteer je rechtstreeks aan de sales en marketing manager. Gezien je deze functie zelfstandig uitvoert, toon je ook zin voor initiatief en mag je bepaalde projecten, zoals het herbekijken van de huisstijl, nieuw leven inblazen. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Jouw takenpakket bestaat uit het opmaken van brochures, prijslijsten, labels voor verpakkingen, ... hiervoor werk je nauw samen met de salesafdeling. Verder onderhoud je ook nog de social media kanalen en de website. Andere taken die nog tot je takenpakket zullen behoren zijn het voorbereiden van beurzen, voorraadbeheer (van POS materiaal en folders), het telefonisch adviseren van klanten en particulieren, ...


Voor deze functie beschik je idealiter over een Bachelordiploma binnen Marketing/Grafische Vormgeving of ben je gelijkwaardig door ervaring.
Als schoolverlater kom je hiervoor zeker in aanmerking, dus waag je kans!
Naast een zeer goede kennis van het Nederlands, schrijf je goed Engels en bij voorkeur ook Frans voor de communicatie met het Franstalig filiaal en enkele Franstalige klanten.
Een goede kennis van Indesign is in deze functie onontbeerlijk!

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Waregem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Marketing / Communication / Publicité / PR
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Waregem | Marketing / Communication / Publicité / PR | Employé en marketing | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite