Malheureusement cette offre n'est plus active

TECHNICAL AREA SALES MANAGER à Kortrijk

Hays Engineering is op zoek naar een Technical Area Sales Manager om het huidige team van 8 à 10 personen te versterken. Het bedrijf bevindt zich in Kortrijk en is een machinebouwer van hoogtechnologische en innovatieve machines in de technische industrie./ Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Jouw nieuwe functie
Als Technical Area Sales Manager ben jij verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille met daarin diverse productiebedrijven die specifieke machines willen aankopen. Dit zijn klanten uit verschillende internationale geografische regio's. Je staat in nauw contact met je klanten en leert ze beter kennen om zo hun proces te begrijpen. Het meeste van je tijd ben je bezig met nieuwe markten in het buitenland te prospecteren vanuit binnenland of ter plaatse. Vervolgens bezoek je je eigen klanten en bied jij oplossingen op hun maat. Je adviseert, onderhandelt en sluit contracten af (B2B). Daarnaast volg je de specifieke markt nauwgezet op en werk je samen met de lokale instanties om informatie te verzamelen. Na de nodige opleiding handel jij autonoom over je klanten. Je komt in een team terecht waar er wekelijks wordt overlegd met elkaar en waar de nodige bijstand wordt verleend. Ten slotte rapporteer je aan de commerciële directie.


Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Je beschikt over een master of bachelor in de Industriële wetenschappen (elektromechanica) of je bent gelijkwaardig door ervaring. Schoolverlaters zijn zeker welkom. Technische affiniteit is een must! Verder heb je zin om een deel Sales te doen en heb jij een pak doorzettingsvermogen. Je bent communicatief en je kan je vlot uitdrukken in zowel het Nederlands als het Engels.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Kortrijk
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Thuiswerk
Secteur
Ingénieurie mécanique
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Ingénieurie mécanique | Thuiswerk | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite