Malheureusement cette offre n'est plus active

TRAINEESHIP PRODUCTIEPLANNER SUPPLY CHAIN à Lichtervelde

Zwevezele | Productieplanning | Masterdiploma | Doorgroeimogelijkheden | Mooi loon + bedrijfswagen | Voor onze klant, een van de grootste Europese fabrikanten van dak - en gevelsystemen, is Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een analytische en communicatieve productieplanner. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

In het traineeship start je in de job van productieplanner binnen het supply chain team en ben je verantwoordelijk voor de korte- en middellangetermijnplanning van de aan jou toegewezen productielijnen. Je plant de orders in functie van: de behoefte, (in overleg met transportplanning), de beschikbare capaciteit, (in overleg met de personeelsplanner) en de beschikbare grondstoffen (in overleg met aankoop). Indien nodig signaleer je knelpunten en denk je mee over de optimalisatie van het productieproces. Op termijn groei je door naar andere specialisaties binnen het bedrijf. Je rapporteert aan de Scheduling Manager.


Je hebt een masterdiploma behaald binnen een economische of technische richting. Verder heb je een commerciële mindset, werk je service-georiënteerd en heb je sterke communicatieskills. Daarnaast heb je een zeer goede kennis Nederlands - Engels. Je werkt vlot met MS Office, kennis SAP is een plus.
Verder ben je open minded en hands-on ingesteld. Je bent analytisch sterk, werkt proactief en hebt een sterk organisatievermogen.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Lichtervelde
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Management
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Management | Chef de projet | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite