Malheureusement cette offre n'est plus active

Master Data Analyst (Tijdelijk) à Kobbegem

Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Als Master Data Analyst sta je in voor het ontwikkelen en implementeren van een datakwaliteitsstrategie, het structureel oplossen van incidenten en het aanjagen van continue procesverbetering binnen Master Data om de autonomie van de groep te vergroten en de datakwaliteit te verbeteren. 

 • Zorg dragen voor de ondersteuning van de gebruikers van de SAP Retail applicatie (1e lijns) en Store Care gebruikers (2e lijns), analyseren en oplossen van het probleem en indien nodig escaleren van de tickets om zo de gebruikers en de winkels op technisch en inhoudelijk vlak optimaal te ondersteunen.
 • Optimaliseren van processen door het analyseren en vertalen van systeemvereisten en datakwaliteitsprocessen, beheren en uitvoeren van tests, in samenwerking met IT en BPO, op de resulterende wijzigingen (Infrastructuur, centraal e-mailadres, gedeelde mappenstructuur, …) om de Data Management Specialisten te ondersteunen bij de uitvoering van hun operationele activiteiten en om een efficiënt, effectief en duurzaam datakwaliteitsbeheer te garanderen
 • Optreden als SPOC met betrekking tot het gegevensverwerkingsproces en wijzigingen tussen verschillende belanghebbenden coördineren om de gegevenskwaliteit en -efficiëntie te garanderen (bv. probleemoplossingssessies met directe belanghebbenden).
 • Deelnemen aan projecten volgens het projectplan en de projectdoelstellingen om alle relevante kennis van systemen en processen en hun impact in de projectoplevering te integreren, en het project binnen het budget en het tijdsbestek op te leveren, in overeenstemming met de overeengekomen doelstellingen.
 • Optreden als interne trainer, zorgen voor kennisoverdracht aan de Data Management Specialist en ontwikkelen en onderhouden van intern opleidingsmateriaal en bedrijfsdocumenten (SOP, checklist, sjabloon, lijst met items, …) om kennis over te dragen, het proces te overzien en de eindgebruiker te informeren en begeleiden over de laatste ontwikkelingen.
 • Ontwikkelen en implementeren van checklists en methoden voor gegevenskwaliteit (BI Quality & SAP technical) en rapporteren over de resultaten van deze controles om de kwaliteit en nauwkeurigheid van artikel- en leveranciersgegevens voor alle systemen en/of gebruikers te waarborgen.
 • Opzetten van operationele prestatierapportage en KPI-productie (dashboard), analyseren van terugkerende fouten en ontwikkelen en implementeren van duurzame oplossingen in het kader van Data Management ter voorkoming van operationele risico's in verband met stamgegevens.
 • Dagelijks beheren van master data bots en in geval van problemen zorgen voor communicatie met de RPA-factory en/of de Data Management Specialist om een correcte verwerking van de in te voeren gegevens te garanderen.

 • Bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring 
 • Tweetalig: Nederlands en Frans
 • Kennis van IT-systemen (MS Office, SAP)
 • Kennis van logistiek en financiën met betrekking tot Master Data

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Kobbegem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Informatique / Télécommunication
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Informatique / Télécommunication | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite