Malheureusement cette offre n'est plus active

JUNIOR ACCOUNTANT à Sint-Denijs-Westrem

Gent | Accounting | Analytisch | Hotel management | Aantrekkelijk loonpakket | 1085936 Over de organisatie De klant is een hotel management bedrijf met haar hoofdzetel in Gent. Je komt terecht in een snel groeiende onderneming gekenmerkt door een open sfeer. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Jouw nieuwe functie
Binnen het finance team van 5 personen, ben je als boekhouder verantwoordelijk voor de boekhouding van de drie Antwerpse hotels. Je staat hiervoor in nauw contact met de hotelteams en General Managers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Director. Naast het inboeken van aan- en verkoopfacturen, verwerk je financiële verrichtingen en bereid je betalingen en rapporteringen voor. Hierbij ben je attent voor het correct toepassen van Btw-regels. Je ondersteunt in de maand- en jaarafsluitingen, volgt debiteuren en crediteuren op en controleert intercompany-transacties. Je staat mee in voor de Btw-aangifte en maandelijkse reconciliaties. Daarnaast bied je ondersteuning bij het jaarlijkse auditproces. Je voert deze job voornamelijk uit vanuit het hoofdkantoor in Gent en verplaatst je af en toe naar Antwerpen.


Wat heb je nodig om succesvol te zijn
Het bedrijf kijkt uit naar een gemotiveerde junior accountant bij voorkeur met een bachelordiploma in een boekhoudkundige richting. Een eerste ervaring in boekhouding is een pluspunt, maar geen vereiste. Jouw analytische mindset en leergierigheid zijn doorslaggevend. Je bent een teamplayer en durft initiatief nemen. Verder beschik je over een goede kennis van Excel. Je beheerst het Nederlands op professioneel niveau en hebt ook een goede kennis van het Engels. Je beschikt bovendien over een rijbewijs B.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Sint-Denijs-Westrem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Finance / Comptabilité
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Finance / Comptabilité | Conseiller financier | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite