Malheureusement cette offre n'est plus active

PROCESINGENIEUR à Kortrijk

Link tussen R&D en productie | NPI en optimalisaties | bachelor of ingenieur | toelevering naar autoassemblage | Regio Kortrijk | 1085943Over de organisatie Onze klant in regio Kortrijk biedt werk aan ruim 150 mensen en als onderdeel van een internationale groep in de automotive sector neemt het een stevige marktpositie in. Het bedrijf voorziet ook in het ontwerp en de bouw van hun productiemachines. Dankzij een goede werkomgeving heeft bedrijf weinig last van verloop van medewerkers. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Jouw nieuwe functie
Samen met de manufacturing engineering manager word je als productie- en procesexpert een spilfiguur tussen verschillende afdelingen. Je bent actief betrokken vanaf het ontwerp van nieuwe producten t.e.m. de productievoorbereiding, testfase en vrijgave van de eerste productierun. Hierbij is een nauwe samenwerking en terugkoppeling nodig met de afdelingen R&D, kwaliteit en productie. Je stelt werk- en onderhoudsinstructies op en voorziet in de nodige begeleiding/opleiding van operatoren en techniekers. Je kijkt hoe bepaalde handelingen en doorstroming efficiënter kunnen verlopen met aandacht voor ergonomie, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie.


Wat verwachten we van jou?
Voor de job van procesingenieur zoekt Hays Engineering een ingenieur of bachelor (elektromechanica, of gelijkwaardig) met zowel een analytisch als technisch-praktisch inzicht. Ervaring in een technische productie is een troef maar wordt niet vereist! Je wordt sowieso op sleeptouw genomen door een rustige ervaren manager. We zoeken vooral een teamspeler die ook autonoom kan functioneren, die initiatief neemt en vlot kan communiceren met zowel ingenieurs als operatoren. Kennis en/of interesse in verbetertechnieken (Lean, SMED, …) zijn uiteraard noodzakelijk voor deze job. Verder stelt NL-EN geen probleem en je kan je plan trekken in het FR.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Kortrijk
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Technicien de service | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite