Malheureusement cette offre n'est plus active

JUNIOR FINANCIAL CONTROLLER à Sint-Denijs-Westrem

Gent | Accounting & Analyse | Kennis fiscaliteit | Hotel management | Flexibele uurregeling met glijtijd | 1085937Over de organisatie De klant is een hotel management bedrijf met haar hoofdzetel in Gent. Je komt terecht in een snel groeiende onderneming gekenmerkt door een open sfeer. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Jouw nieuwe functie
Als junior financial controller bied je binnen het finance team van 5 personen ondersteuning aan de Finance Director. Jouw controlling taken bestaan voornamelijk uit financiële rapporteringen en analyses maken. Ook cost controlling, compliance en het voorbereiden van de audit behoren tot je takenpakket. Daarnaast bied je ondersteuning in de operationele boekhouding waarbij je de jaarrekening vervolledigt, consolidaties uitvoert en btw-aangiftes voorbereidt. Verder volg je de payrollprocessen op, voer je balansreconciliaties uit en controleer je investeringen en cashflows.


Wat heb je nodig om succesvol te zijn
Het bedrijf kijkt uit naar een gemotiveerde junior financial controller bij voorkeur met een bachelor- of masterdiploma in een financiële of economische richting. Idealiter kan je rekenen op een eerste werkervaring binnen accounting en/of controlling. Je bent analytisch en hebt een goed inzicht in de boekhouding. Je beschikt over een goede kennis fiscaliteit. Je hebt een kritische mindset, durft initiatief te nemen en bent leergierig. Verder beschik je over een goede kennis van Excel. Je beheerst het Nederlands op professioneel niveau en hebt ook een goede kennis van het Engels. Een basiskennis Frans is een pluspunt.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Sint-Denijs-Westrem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Contrôleur | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite