Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior Procesingenieur à Olen

Materials technology group. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over R&D

Vooruitgang stimuleren door onderzoek. Om materiaaloplossingen te ontwikkelen voor de meest dringende uitdagingen ter wereld en te anticiperen op de noden van onze klanten, investeren we veel in O&O. Het onderzoek van Umicore richt zich vooral op nieuwe materialen en processen om een antwoord te bieden aan megatrends zoals grondstoffenschaarste en schone mobiliteit. Aan onderzoek en ontwikkeling doen betekent per definitie dat we niet mogen stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe ideeën ontwikkelen. En dan kom jij in beeld.

Als een Junior Procesingenieur binnen CRD zal jij …
 • samenwerken met de projectmanager, aan procesinnovatie en -optimalisaties voor de verschillende Business Units van Umicore
 • samen met de projectleider, de benodigde testen en berekeningen om een onderzoeksvraag te kunnen beantwoorden, identificeren. Je werkt de aanpak en proevenprogramma's uit, verwerkt de resultaten en rapporteert hierover aan de projectleider
 • bevindingen en inzichten consolideren op basis van experimentele en simulatie gebaseerde resultaten in een Engels rapport
 • de aan jou toegewezen apparatuur en materialen beheren en je bent tevens aanspreekpunt voor het gebruik ervan
 • nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied opvolgen, door deelname aan beurzen, lezingen en congressen
 • medewerkers informeren betreffende nieuwe methodologieën, technologieën, producten en veiligheid
Wij zijn op zoek naar een collega die …
 • beschikt over een masterdiploma in de industriële ingenieurswetenschappen : chemie
 • een basiskennis bezit van materiaalleer, programmeren, procestechnieken en processturing.
 • vloeiend Engels spreekt, schrijft en leest
 • zin heeft voor initiatief, probleemoplossend denkt, flexibel en stressbestendig is.
 • duidelijk en gestructureerd rapporteert, zowel mondeling én schriftelijk en iemand die sterk is in presentatietechnieken.
 • beschikt over de capaciteiten om op termijn door te groeien naar de functie van procesingenieur (leidinggevende functie of specialisatie in een bepaald vakgebied).
 • bereid is om verplaatsingen te maken naar onze vestiging in Hoboken.
Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst. We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.


Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Olen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Ingénieurie mécanique
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Ingénieurie mécanique | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite