Malheureusement cette offre n'est plus active

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER à Tielt

Job met veel voldoening als customer care medewerker binnen de tuinbouw!Over de organisatie Je komt terecht bij een grote speler binnen de tuinbouw waar de klant centraal staat. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Jouw nieuwe functie
Als customer service specialist ben je de spilfiguur tussen de klant en jouw nieuwe werkgever. Zo sta je dagelijks in contact met de klanten en zorg je voor een optimale service. Je helpt hen zo goed mogelijk verder bij problemen die zich voordoen, zowel telefonisch als via de online kanalen. Indien deze te complex zijn, verbind je de klant door met de juiste persoon. Tot slot analyseer je de meest voorkomende problemen en overleg je met je collega's hoe die vermeden kunnen worden in de toekomst.


Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor deze job mikken we op een bachelor die een goede kennis heeft van het Engels en het Frans. Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in een customer service job achter de rug. Gedreven schoolverlaters komen ook in aanmerking. Naast de nodige portie zelfstandigheid, ben je dynamisch en flexibel ingesteld. Technische affiniteit is een plus.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Tielt
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Service client / call center / centre d'appel
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Tielt | Service client / call center / centre d'appel | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite