Malheureusement cette offre n'est plus active

Logistieke Medewerker à Groot-Bijgaarden

Art Shippers is gespecialiseerd in de logistiek voor kunstwerken. Wij werken volgens de "van spijker tot spijker" methodologie, wat wil zeggen dat we alle mogelijke diensten bieden gaande van een aanvang (een met een spijker aan de wand bevestigd kunstwerk afhalen) tot het einde van de cyclus (het ophangen van het kunstwerk elders in de wereld met een spijker aan een wand). Onze services zijn dus de behandeling, de verpakking op maat, het transport, opslag op korte, middellange of lange termijn, de douaneformaliteiten waaronder de import/export van culturele goederen, de verzekering tot de ophanging of plaatsing van het kunstwerk…. Wij zijn al meer dan 40 jaar actief in deze nichemarkt en zijn op zoek naar een Logistieke Medewerker ter v

Description du poste

De zeer uitgebreide functie dekt de hele logistieke cyclus : deze start bij de aanvraag van een klant, naar de offerte, de transport- en douanedocumenten, uitvoerige contacten met onze klanten, het briefen en opvolgen van onze chauffeurs/installateurs, de facturatie en de opvolging van de betalingen, dit uiteraard samen met ons ervaren huidig team.


Onze voorkeur gaat naar een persoon met een groot ontwikkelingspotentieel naast een kandidaat met talrijke diploma's in de logistiek.

Onze kandidaat dient perfect drietalig EN, NL, FR (gesproken en geschreven), te zijn. Dit is essentieel gezien we beschikken over een wereldwijd netwerk.

Ons beroep is zeer specifiek en staat ver verwijderd van de klassieke logistieke sector, wij verrichten immer steeds maatwerk voor een uitermate specifiek en veel eisend cliënteel.

De kandidaat zal vertrouwd zijn met IT-tools en Microsoft Office, kennis Exact Handel is een plus punt.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Groot-Bijgaarden
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Management
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Management | Chef de projet | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite