Malheureusement cette offre n'est plus active

Mechanical & Pipeline Field Engineer (m/v/x) à Zaventem

TotalEnergies is een wereldwijd multi-energiebedrijf dat energie produceert en levert: olie en biobrandstoffen, aardgas en groen gas, hernieuwbare energiebronnen en elektriciteit. De 105.000 medewerkers zetten zich in voor energie die steeds betaalbaarder, schoner, betrouwbaarder en voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is. TotalEnergies is aanwezig in meer dan 130 landen en plaatst duurzame ontwikkeling in al zijn dimensies centraal in zijn projecten en activiteiten om bij te dragen tot het welzijn van de bevolking. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

In België is TotalEnergies sinds 1920 actief en telt het bijna 4.900 medewerkers.

Wij zijn momenteel op zoek naar een Field Engineer (m/v/x) om ons team in Zaventem te versterken.

Als Mechanical & Pipeline Field Engineer binnen het Technisch Departement voor de depots van TotalEnergies Marketing Belgium, zal je verantwoordelijk zijn voor het algemene beheer van uitdagende en ambitieuze projecten in deze gebieden. Je zal deel uitmaken van een dynamisch en ondersteunend team dat je zal ondersteunen bij de succesvolle voltooiing van uw projecten. Je rol zal een nationale dimensie hebben, met nauwe interactie met de lokale site teams (6 depots) maar ook met de raffinaderij in Antwerpen. Je zal gebaseerd zijn in Zaventem in onze gedecentraliseerde kantoren.

Je taken :
- Als field engineer, evalueer, implementeer en optimaliseer je de technische investeringen en het onderhoud van pijpleidingen en depots, met inachtneming van de wetgeving, onze veiligheids- en milieuvoorschriften, maar ook in de beste omstandigheden ivm kosten, kwaliteit en planning.
- Binnen onze technische dienst ben je, meer bepaald, verantwoordelijk voor alle projecten en de technische opvolging van onze pijpleidingen, die strategische troeven zijn (24/7 in bedrijf) voor onze logistieke activiteit.
- Je zal verantwoordelijk zijn voor het risicobeheer en de integriteit van de pijpleidingen met behulp van bestaande instrumenten voor monitoring, inspectie en onderhoud. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de technische, eigendoms- en overheidsdocumentatie voor de pijpleidingen.
- Je zal ook verantwoordelijk zijn voor andere projecten voor onze oliedepots, afhankelijk van de activiteiten van de technische dienst.
- In het kader van jouw activiteiten, ben je verantwoordelijk voor de optimalisering van de werking van het onderhoud van depots en pijpleidingen met behulp van de bestaand GMAO tool (voor preventief onderhoud en periodieke inspecties) en voor de integratie van de controle op vergunningen en wettelijke voorschriften. Je levert ook technische expertise op het gebied van pijpleidingen, opslag, leidingen, arbeidsveiligheid en milieu.

Vanaf je eerste werkdag word je begeleid: opleiding en training zijn een wezenlijk onderdeel van je loopbaan. Verantwoordelijkheid, onafhankelijkheid en teamspirit zijn sleutelbegrippen in je engagement voor ons. In ruil daarvoor bieden wij je mooie carrièremogelijkheden binnen TotalEnergies.
- Je bent afgestudeerd of zal binnenkort afstuderen als industrieel of burgerlijk ingenieur elektromechanica. Een eerste ervaring op industrieel gebied is een pluspunt.
- Je bent flexibel, dynamisch, nauwgezet, georganiseerd en resultaatgericht.
- Je kunt zelfstandig werken, maar je hebt ook een uitstekendeteamgeest.
- Uitstekende kennis van het Frans en het Nederlands is een must, een goede kennis van het Engels is een pluspunt.
- Je hebt een pragmatische aanpak en bent in staat om informatie te synthetiseren.
- Je kan vlot communiceren en beslissingen te nemen.
- Je wil boeiendeprojecten leiden met respect voor het budget en de planning, waarin je je creativiteit ten volle kan uitdrukken.

Ben je geïnteresseerd in deze job? Aarzel niet om te solliciteren en deel uit te maken van dit dynamische team!

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Zaventem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Ingénieurie mécanique
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Zaventem | Ingénieurie mécanique | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite