Malheureusement cette offre n'est plus active

TECHNICAL ACCOUNT MANAGER à Izegem

Voor een bedrijf actief in de kunststofindustrie regio Roeselare zoekt HAYS Engineering een gedreven Technical Accountmanager om het huidige team van 5 personen te versterken. Je komt terecht in een groeiend bedrijf waar je na de nodige opleiding, individueel en autonoom aan de slag mag.Roeselare | Industrieel ingenieur of product ontwikkeling | Pas afgestudeerden welkom | Kunststofverwerking | Quality - minded bedrijf | 1086013 Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Jouw nieuwe functie
Als Technical Account Manager ben je verantwoordelijk voor je eigen projecten van A tot Z bij verschillende klanten in diverse sectoren (automotive, machinebouw, huishoud, tuin). Je bent het eerste aanspreekpunt en begeleidt je klanten doorheen het hele project. Je bouwt je eigen klantenportefeuille op. Allereerst behandel je de aanvraag van de klant. Daarna onderzoek en bepaal je alle financiële factoren en geef je advies over de te gebruiken kunstmaterialen en technieken. Je geeft intern de leiding aan een projectteam. De producten waarmee je werkt, zijn divers en veranderen regelmatig. Verder verzorg je prijsoffertes en blijf jij verantwoordelijk voor de verdere technische en commerciële opvolging (eerstelijnscommunicatie). Ten slotte overleg je met je team, werk je samen aan projecten waar nodig en rapporteer je aan de COO.


Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Je beschikt over een master industrieel ingenieur of productontwikkeling. Een eerste ervaring hoeft niet, maar is een plus. Een basis kennis van kunststofverwerking is wel een must. Verder ben je geen vertegenwoordiger, maar eerder technisch sterk en kan je op die manier de klanten goed te woord staan. Daarnaast ben jij een teamplayer en is autonoom werken voor jou geen probleem. Ten slotte zijn Nederlands en Engels de talen waar jij je goed in kan uitdrukken.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Izegem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Ingénieurie mécanique
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Ingénieurie mécanique | Temps plein/ CDD | Grade de Master