Malheureusement cette offre n'est plus active

Account manager industriële automatisatie à Turnhout

Routeco is een bedrijf dat sinds 2014 deel uit maakt van de Sonepargroep. Routeco werd opgericht in 1978 in het Verenigd Koninkrijk en heeft zich sindsdien met succes gevestigd als dé Britse leidende distributeur van industriële automatiseringsproducten. Door aanhoudende en voortdurende groei heeft Routeco een sterk internationaal netwerk van verkooplocaties opgebouwd, met in totaal meer dan 300 werknemers. Routeco Group is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, België, Oostenrijk en Nederland. Het bedrijf is zeer sterk gepositioneerd in de markt. Dit komt omdat Routeco werkt met de beste keuze van producten van toonaangevende fabrikanten wereldwijd, gecombineerd met een solide scala aan diensten en technische kennis als toegevoegde waarde.

Description du poste

Als accountmanager industriële automatisering ben je de intermediair tussen ons bedrijf en de klant. Onze klantkring bestaat voornamelijk uit machinebouwers (OEM), panelenbouwers en systeemintegratoren.

Doordat je je sporen hebt verdiend in een commerciële functie en gedegen technische bagage hebt, kun jij je gemakkelijk aanpassen aan je gesprekspartner: de inkoper, engineer, operations manager of de directie.

Je ziet kansen en acteert proactief naar bestaande klanten en prospects. Je draagt de Routeco aanpak uit door gebruik te maken van ‘Consultative Selling’, waardoor je altijd in staat bent om iets te kunnen betekenen voor de klant. Dit kan zowel op technisch als logistiek vlak zijn, maar altijd vanuit een kostenbesparend oogpunt!

Focus aanbrengen en actief luisteren naar de klant zijn elementair in ons verkoopproces. Je bent uitstekend in staat om een gedegen, klantspecifiek salesplan vorm te geven en dit actief uit te voeren.


  • Je volgde een hogere opleiding Elektromechanica of je hebt een eerste technische ervaring binnen automatisatie en wil carrière verder uitbouwen richting sales.
  • Je bent een echte teamspeler en stelt je proactief op binnen de organisatie.
  • Je spreekt vlot Nederlands, en kan je uitdrukken in het Engels en het Frans

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Turnhout
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Ingénieurie mécanique
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Turnhout | Ingénieurie mécanique | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite