Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior Infrastructure Developer à Brussel

Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Als Junior Infrastructure Developer realiseer je het design, de implementatie en industrialisering van nieuwe innovatieve en transversale technische oplossingen bij de afdeling “Infrastructure & Services” in samenwerking met de betrokken technische teams.
Je ontwikkelt bepaalde automatiseringstaken in verband met het beheer en de invoering van het nieuwe infrastructuuraanbod: automatisering van nieuwe infrastructuurdiensten, automatisering van upgrades, ...
Je implementeert de testen in de acceptatieomgeving om de niet-regressie en de goede werking van de infrastructuurcomponenten te valideren.
Je identificeert en stelt verbeteringen voor in wat momenteel ingevoerd wordt qua as code infrastructuur en CI/D.
Je werkt samen met de infrastructuurarchitecten om ervoor te zorgen dat de geïmplementeerde oplossingen de normen en principes van het bedrijf respecteren, geïntegreerd zijn in het IT-landschap en voldoen aan de gedefinieerde behoeften.
Je zorgt voor de implementatie van de verschillende elementen die nodig zijn voor de integratie van de oplossingen binnen de operationele teams: ITSM-processen, documentatie, opleiding, enz.
Ten slotte stel je best practices voor de toepassing van technieken voor in verband met het beheer en de automatisering van de infrastructuur.
Je hebt een bachelor- of masterdiploma in de Informatica, je hebt kennis van de volgende domeinen: principes voor automatisering van infrastructuur, tools voor infrastructuurprovisioning, talen voor scripting, programmering en tools voor codebeheer (Git).
Je bent overigens vertrouwd met enkele van de volgende concepten: virtualisatie, platformen van het type IaaS en PaaS (Openstack, Openshift, AWS, Azure, ...), netwerk, veiligheid, opslag en load balancing, tools om metrieken live te verzamelen en analyseren (InfluxData, Prometheus, ElasticSearch, Cassandra, ...) en tools om infrastructuur te monitoren (Zabbix, Nagios, Foglight, Dynatrace, New Relic, ...).
Je werkt zelfstandig en hebt verantwoordelijkheidszin. Je durft initiatief nemen om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden. Je kan methodisch werken en je kan je prioriteiten stellen.
Als echte teamplayer communiceer je zowel mondeling als schriftelijk vlot.
Je hebt een passieve kennis van het Frans.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Brussel
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Thuiswerk
Secteur
Informatique / Télécommunication
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Informatique / Télécommunication | Développeur d'applications | Thuiswerk | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite