Malheureusement cette offre n'est plus active

Legal Village: dossierbeheerder Claims - Rechtsbijstand à Berchem

De AXA Groep is een wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer. Wij beschermen en adviseren onze klanten in elke fase van hun leven en bieden producten en diensten aan die voldoen aan hun behoeften op het gebied van verzekeringen, persoonlijke bescherming, sparen en vermogensbeheer. AXA is 's werelds grootste verzekeringsmerk, met meer dan 100 miljoen klanten. Wij evolueren van een betaler naar een partner voor onze klant, met een focus op risicopreventie.Onze missie? Om iedereen de middelen te geven om een beter leven te leiden.Onze waarden? De klant eerst, moed, integriteit en één AXA. AXA is de Belgische marktleider in verzekeringen, met een sterke aanwezigheid in financiële diensten. Wist u ook dat in België bijna 3 miljoen klant

Description du poste

Dossierbeheerder Claims - Rechtshulp (Antwerpen Berchem)

Doel van de functie
Het openen, beheren en afsluiten van dossiers inzake rechtsbescherming die een middelmatig niveau van techniciteit vereisen en het vaststellen van de juiste vordering van de cliënt in verhouding tot zijn schade teneinde zijn belangen zo goed mogelijk te verdedigen, hetzij via minnelijke schikking, hetzij via een gerechtelijke procedure.

Uw verantwoordelijkheden

 • Verzamelen en analyseren van de feitelijke en juridische elementen en openen van het dossier om de dekking en de verantwoordelijkheden te beoordelen, de betrokken partijen te identificeren en over te gaan tot de evaluatie van de schade volgens de vooraf vastgestelde procedures en regels.
 • In het kader van de strafrechtelijke verdediging, analyse van juridische documenten en behandeling en follow-up van aspecten van andere gerechtelijke procedures (indiening van civiele vorderingen, civiele procedures) voor dossiers van gemiddelde complexiteit met het oog op de evaluatie van de dekking en de follow-up van de financiële aspecten van de dossiers.
 • Voor zaken die kennis van buitencontractueel aansprakelijkheidsrecht vereisen, een beheersstrategie vaststellen volgens vooraf vastgestelde regels, een actieplan opstellen en het dossier opvolgen, indien nodig het actieplan aanpassen, om het dossier zo snel mogelijk af te sluiten en de belangen van de cliënt ten volle te verdedigen.
 • Het voeren van een proactieve en aangepaste communicatie met de cliënt, de makelaar, de advocaten of andere tussenkomende partijen, teneinde de rechtmatige aanspraak van de cliënt met betrekking tot zijn schade vast te stellen.
 • Follow-up van de portefeuille van dossiers om een kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen.
 • Controle van de financiële aspecten van het dossier om ervoor te zorgen dat de dekkingslimieten in acht worden genomen en dat de kosten voor de organisatie onder controle worden gehouden.
 • Analyse van de staten van kosten en honoraria van advocaten en deskundigen, teneinde die welke moeten worden betwist, op te sporen.

Uw profiel
 • U hebt een bachelordiploma (rechten of verzekeringen)
 • Een eerste ervaring is een pluspunt, maar niet vereist
 • U spreekt vloeiend Frans en hebt een basiskennis van het Nederlands.
 • Je werkt graag zelfstandig aan je dossiers maar maakt ook graag deel uit van een team
 • U bent klant- en oplossingsgericht
 • Je hebt zeer goede analytische vaardigheden

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Berchem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Autres | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite