Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior project teammember à Brugge

Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

We zoeken een project team die de efficiëntie en werking van het expeditieteam als douanedeclaranten team kan verbeteren. Nu werkt iedereen nog met pen en papier en jullie project is om alles om te zetten naar een platform: Hierbij alle taken wat het expeditieteam uitvoert: contact met verschillende rederijen en transporteurs op tarieven om te vergelijken verdere instructies van je klant opvolgen boeken van goederen bij rederij en/of transporteur en regelt ook de douaneformaliteiten. opmaken en opvragen van alle nodige documenten (B/L, letter of credit, ...) alsook maritieme- en vrachtdocumenten. controle van inkomende facturen indien er onduidelijkheid is bij de boekhouding hierover. opmaken van facturen.
Je bent innovatief en creatief! Je functioneert het best in team. Je bent stressbestendig en bent het gewoon om te werken met strikte deadlines. Je werkt gestructureerd en georganiseerd. Je bent communicatief en durft onderhandelen.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Brugge
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Administration / Secrétariat
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Administration / Secrétariat | Employé administratif | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite