Malheureusement cette offre n'est plus active

Ergotherapeut - WZC Ten Berch à Antwerpen

Engagement staat hoog op de Orpea verlanglijst, net als verantwoordelijkheid, gedrevenheid, loyaliteit en … medemenselijkheid. En dat is maar logisch. Met meer dan 4200 medewerkers, 60 woonzorgcentra en 21 assistentiewoningen is Orpea al jaren een toonaangevende kwalitatieve woonzorgorganisatie in België. Een groeikrachtige onderneming in een snel veranderende maatschappij waarin steeds meer belang wordt gehecht aan een langdurige, hoogwaardige, persoonsgerichte levenskwaliteit. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Ter versterking van ons woonzorgcentrum Ten Berch te Antwerpen zijn wij momenteel actief op zoek naar een dynamische

Ergotherapeut

Als ergotherapeut zorg je voor de therapeutische begeleiding. Je organiseert hiervoor zowel individuele als groepsactiviteiten. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team dat zijn bijdrage levert aan het welzijn van de residenten. De zorg op maat staat hierbij centraal.

Je staat in voor het begeleiden van de resident in het terugwinnen, verbeteren en/of in stand houden van hun functioneren en zelfredzaamheid. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende actoren en bent steeds bereid jouw kennis en kunde te delen met collega’s.

Je bent de sleutelfiguur en drijvende kracht binnen het team als het gaat over het behouden van ieders zelfstandigheid en eigenwaarde. Vanuit jouw expertise en domein neem je actief mee aan innoverende en allerhande verbeterprojecten.

Kortom een job met impact naar de mens.


  • Je bent empathisch en professioneel ingesteld.
  • Je hecht veel waarde aan het bieden van een kwaliteitsvolle zorg en een warme opvang voor onze residenten.
  • Je bent in het bezit van een diploma in de ergotherapie.

Dan ben jij ongetwijfeld het talent dat wij zoeken!

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Antwerpen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Santé / Médecine / Paramédical
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Santé / Médecine / Paramédical | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite