Malheureusement cette offre n'est plus active

RECEPTIONIST PT OF FT à Antwerpen

Jouw nieuwe werkgever Onze klant is een luxueus boutique hotel in hartje Antwerpen. Bij deze klant wordt er een fijne en stimulerende werkomgeving aangeboden. Je komt terecht in een jong en gedreven team waar je jouw talenten kunt ontplooien en de mogelijkheid hebt om door te groeien. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Jouw nieuwe functie
Als receptionist heb jij een gevarieerd takenpakket waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt. Je hoofdtaak is de gasten voorzien van een warm onthaal aan de balie en aftoetsen of ze een onvergetelijke ervaring hebben beleefd. Je behandelt elke gast als een vip en tracht hen een unieke ervaring te geven. Zo weet je van elke gast wanneer die aankomt en ken je ook hun specifieke wensen. Verder sta je in voor het correct in- en uitchecken van de gasten en zorg je ervoor dat de reservaties correct in het systeem worden ingegeven. Je beantwoordt de vragen van de gasten, dit zowel telefonisch als per e-mail. Daarnaast sta je in voor de tafelplanning en zorg je ervoor dat de kamers steeds piekfijn in orde zijn. Tot slot is het takenpakket afhankelijk van jouw profiel, competenties en ambities.


Jouw profiel
Hays Antwerpen zoekt een enthousiaste receptionist met een ondernemend en klantgericht karakter. Gedreven pas afgestudeerden komen zeker ook in aanmerking voor deze job. Heb je enige ervaring binnen de horeca? Dat is zeker een grote troef! Naast het Nederlands heb je een goede kennis van het Engels. Kennis van andere talen is zeker een pluspunt. Je kan vlot werken met het Officepakket en staat ervoor open om nieuwe zaken bij te leren. Tot slot is Hays Antwerpen samen met de klant op zoek naar een receptionist die kan werken in shifturen en/of weekendwerk.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Antwerpen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Job étudiant
Secteur
Administration / Secrétariat
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Administration / Secrétariat | Job étudiant | Grade de Master