Malheureusement cette offre n'est plus active

Uitzendconsulent(e) Menen/Ternat/Roeselare à Menen, Ternat, Roeselare

Onze missie is om de deuren van JobFIXers in Torhout, Ternat en Geel te openen voor de volgende lichting van sales talenten en nieuwe hotshots die klaar zijn voor een levensveranderende ervaring en met volle goesting willen mee bouwen aan ons succesverhaal. Ons kantoor is pittig! Het is druk! Soms even veel te stressy! Maar we helpen elkaar en motiveren elkaar elke dag. Wij zijn gespecialiseerd in de niche Construct en Industry. We focussen ons elke dag op het plaatsen van arbeiders 'jobs optie vast'. Elke dag brengt een nieuw verhaal - elke dag opnieuw sta je voor nieuwe uitdagingen Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Voel jij die energie sudderen diep vanbinnen? Kan jij je enthousiasme onmogelijk intomen? Ben jij wat ze noemen een écht babbelgat? Eentje die het eigenlijk niet kan helpen om mensen te overtuigen? Dan ben jij de energetische draaischijf die wij zoeken voor ons kantoor!

Openstaande vacatures blijven niet lang open, want jij matcht elke job met de juiste kandidaat. Met een nooit geziene drive, doorzettingsvermogen en met een overdosis enthousiasme zorg jij ervoor dat zowel kandidaat als bedrijf overdonderd zijn met het resultaat en nog nooit zo tevreden geweest zijn.

Uitzenden is een nobele job. Je zorgt er immers niet alleen voor dat een bedrijf de medewerker vindt waarop het non-stop kan rekenen, maar je bezorgt een uitzendkracht ook een gelukzalig gevoel op het einde van de dag. Hij/zij kan na een fantastische dag huiswaarts keren, met glunderende ogen vertellen over zijn/haar dag en met veel ongeduld afwachten om de volgende dag opnieuw naar het werk te gaan.

Die sociale touch en mensenkennis meng je met een commerciële flair om u tegen te zeggen. Een nee aanvaard je resoluut niet, want de doorzetter in jou gaat steevast voor een overtuigde ja .


Wij zoeken een sales pitbull!

  • Draai jij er je handen niet voor om door elke dag met dezelfde passie en het juiste enthousiasme uit te bellen
  • naar kandidaten en bedrijven?
  • Ben jij die persoon die zichzelf kan motiveren elke dag om het net iets beter te doen?
  • Kun je om met drukte - verschillende vragen en telefoontjes op hetzelfde moment?
  • Werk je graag met targets en is je doel je lat altijd wat te verhogen?
     

Dan ben jij ongetwijfeld de persoon die kan matchen bij ons op het kantoor!

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Menen, Ternat, Roeselare
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Ressources humaines / Recrutement
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Ressources humaines / Recrutement | Recruteur | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite