Malheureusement cette offre n'est plus active

Technical Sales Recruiter à WILSELE

Werken bij ManpowerGroup, dat is impact maken, elke dag.   Je zorgt ervoor dat iemand zijn droomjob vindt én brengt bedrijven in contact met dé collega die hun team compleet maakt. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Je komt terecht in een stabiele onderneming met een internationaal karakter, waar samenwerking en collegialiteit échte waarden zijn. We garanderen jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Ons opleidingsprogramma en coaching tijdens je loopbaan zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf kan halen. De competenties die je bij ons leert zijn een absolute meerwaarde voor de rest van je carrière, bij Manpowergroup of elders. We waarderen oprecht elke medewerker en hechten veel belang aan een gezonde work-life balance. Ja, ons

Description du poste

  • Je bezoekt klanten om een goed beeld te krijgen van hun organisatie, bespreekt vacatures, en maakt duidelijk afspraken rond prijszetting en serviceverlening. Dit zowel vanuit een bestaand klantenbestand van Manpower als voor nieuwe opportuniteiten die je zelf spot.
  • Je bepaalt de juiste strategie om de juiste kandidaat te vinden. Je gaat zelf op zoek via verschillende kanalen, interviewt kandidaten, stelt deze voor aan de klant en volgt het volledig proces op.
  • Door je administratie up-to-date te houden slaag erin om je kandidaten en klanten beheer op een efficiënte manier uit te voeren.
  • Afhankelijk van je ervaring en je persoonlijke groei kan je je werk op alle vlakken boeiender maken en meer diepgang geven. Je hebt je carrière voor een groot deel zelf in handen en zal ondersteund worden door ervaren collega’s die graag hun kennis en ervaring met jou delen.

We kijken vooral uit naar de juiste persoonlijkheid, aangevuld met een stevige denkniveau en de drive om ervoor te gaan. Herken je jezelf als:

  • Gedreven: Je bent een doener, maar denkt ook graag strategisch na over je acties. Targets geven jou duidelijkheid. Je zoekt graag naar mogelijkheden om ze te behalen en te verbeteren.
  • Een netwerker: Je bent iemand die makkelijk contacten legt, graag een vertrouwensrelatie opbouwt, analytisch kan luisteren en de juiste vragen durft te stellen.
  • Zelfsturend: Je hebt een sterke persoonlijke organisatie en een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.
  • Geboeid door Sales en HR: Je hebt een achtergrond, of sterke interesse in een commerciële functie in de wereld van werk. Je ziet jezelf als partner voor zowel klanten als kandidaten, iemand die ook kennis en inzichten kan delen.
  • Communicatief, zowel geschreven als gesproken. Naast Nederlands heb je een degelijke kennis van het Engels. In onze meertalige werkomgeving is Frans een pluspunt, maar geen must.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
WILSELE
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Thuiswerk
Secteur
Consulting / Business development
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Consulting / Business development | Employé en RH | Thuiswerk | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite