Malheureusement cette offre n'est plus active

Service Technieker netwerkapparatuur (AV-installaties) à Zaventem

Passie voor techniek? Dan ben je bij Manpower Professional aan het juiste adres! Door onze kennis van de markt, specialisatie en persoonlijke toewijding gaan wij samen met jou op zoek naar een nieuwe technische uitdaging die matcht met jouw verwachtingen en competenties. Via onze werving- en selectiedivisie start je onmiddellijk met een vast contract bij onze klanten. Voor onze klant, een verdeler van audiovisuele installaties, zoeken wij een Service Technieker netwerkapparatuur. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

De technologie gaat razendsnel, ook bij audiovisuele apparatuur. Anno 2021 bestaat het gamma hoofdzakelijk uit netwerkapparatuur.

Deze firma beschikt over een technische dienst waar toestellen voor herstelling kunnen binnengebracht worden, maar anderszijds kunnen de klanten ook beroep doen op een technieker ter plaatse. Hier kom jij als Service Technieker het service team op de baan versterken. Jouw collega van technische dienst zorgt voor het inplannen van jouw afspraken.

Bij de klant maak jij een foutdiagnose en doet het nodige om de fout te verhelpen. Indien dit niet ter plaatse kan opgelost worden (hardware matig), neem je het toestel mee naar de technische dienst.


  • je beschikt over een diploma elektronica
  • je hebt kennis of ervaring van netwerken
  • vriendelijkheid, betrokkenheid en ordelijkheid zijn eigenschappen die jou typeren
  • je beheerst de Nederlandse taal zeer goed en je kan een woordje Engels

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Zaventem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Industries / Production / Manufacture
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Zaventem | Industries / Production / Manufacture | Temps plein/ CDD | Grade de Master