Malheureusement cette offre n'est plus active

Commercieel Medewerker - Student à Edegem

Ben je momenteel student en wil je een eerste sales ervaring opdoen? Start dan bij HeadCount als Commercieel Medewerker.HeadCount is een ambitieus groeibedrijf binnen de Cronos Groep. Voor onze vestiging in Antwerpen (Edegem) zijn we voor onze business development activiteiten op zoek naar een commercieel ingestelde student.Heb je al een eerste relevante studentenervaring of wil je een eerste commerciële ervaring opdoen, ben je vlot, communicatief, vrolijk ingesteld en hou je van bellen? Neem dan nu contact met ons en start morgen! Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

De business van onze klanten boosten! Door middel van telefonische prospectie overtuig je de persoon aan de andere kant van de lijn. We bouwen de sales pitch samen met onze klanten, we bepalen de doelgroep en benaderen deze telefonisch. We overtuigen hen verder te luisteren naar het aanbod in de meetings die je inboekt voor het B2B sales team van onze klanten. Daarnaast neem je ook ondersteunende taken op zoals gegevens opzoeken, precalls,...


Je bent een gedreven student met commerciële ambities. Je houdt van telefonische contacten, opzoekwerk en werkt vlot met IT tools.
Je kan je wekelijks enkele dagen / halve dagen vrijmaken om te komen werken. Dit kan na opleiding ook vanuit home office.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Edegem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Thuiswerk
Secteur
Administration / Secrétariat
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Administration / Secrétariat | Employé de commerce | Thuiswerk | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite