Malheureusement cette offre n'est plus active

Accountmanager Binnendienst à Groot-Bijgaarden

Arcus is een groothandel in roestvrijstaal- en koolstofstalen buizen en componenten voor industriële toepassingen. Elke buis, elke flens of fitting, in elke branche of markt. Arcus levert precies dié producten die de klant nodig heeft. In heel Europa en daarbuiten. Van de juiste kwaliteit. En … just-in-time. Geen vraag gaan we uit de weg, want Arcus heeft een extreem sterk oplossend vermogen. Gebaseerd op een ongeëvenaarde productkennis, jarenlange ervaring en een enorme dosis intrinsieke motivatie. Kan niet, bestaat niet. Hebben we het niet, dan halen we het. Bestaat het niet, dan maken we het.  En Arcus doet nooit zomaar iets. Altijd vragen we ons eerst af wat voor de klant de beste oplossing is. Is deze helder, dán pas gaan de mensen v

Description du poste

In de rol van Accountmanager Binnendienst ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het bedienen van onze klanten in België. Je werkt in een business-to-business (B2B) omgeving, waarbij je kan denken aan klanten als grote industriële organisaties en installatiebedrijven. Je onderhoudt als Accountmanager Binnendienst nauw contact met jouw klanten en inventariseert waar hun behoeftes liggen. Met jouw kennis van onze producten (buizen, flenzen en fittingen) zorg jij voor een passende oplossing voor de vraagstukken van de klanten en een optimale klantbeleving. Je krijgt energie van het uitbreiden van bestaande klantrelaties en beschikt over de juiste commerciële vaardigheden om meer business te genereren. In deze rol krijg je de vrijheid om jouw ondernemerschap te laten floreren en hiermee de rol vorm te geven.

In deze rol houdt je je onder meer bezig met:

  • Uitbouwen van bestaande relaties en nieuwe klanten werven;
  • Opvolgen van leads;
  • Offertes opstellen en opvolgen.

Als Accountmanager Binnendienst ben je van nature communicatief vaardig en ondernemend. Je weet jouw communicatie af te stemmen op de verbruiker en bent in staat een band op te bouwen met jouw klanten. Als  Accountmanager Binnendienst weet je bovendien wat teamwork is, samen met je team ontzorg je onze klanten en lever je top service. In deze rol is ervaring niet noodzakelijk, maar drive en ambitie wel!

Verder beschik je over:

  • Teamspirit: Je werkt met jouw team naar een gezamenlijk succes;
  • Proactiviteit: Je ziet commerciële kansen en handelt ernaar;
  • Ondernemerschap: Je bent creatief en probeert graag nieuwe dingen uit om het beste resultaat te bereiken;
  • Bachelor werk- en denkniveau (bij voorkeur met een diploma richting verkoop/marketing);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Franse taal, beheersing van de Engelse taal is een pré.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Groot-Bijgaarden
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Management
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Management | Chef de projet | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite