Malheureusement cette offre n'est plus active

Sales support à Groot-Bijgaarden

Arcus, dynamic in Stainless Met onze kennis, daadkracht en toewijding zijn wij in staat iedere vraag op het gebied van roestvast staal te beantwoorden. Elke pijp, flens of fitting, in elk segment. Arcus levert precies de producten die de klant nodig heeft. In heel Europa en daarbuiten. De juiste kwaliteit, specificaties en natuurlijk op tijd! We are Arcus Ons team heeft specialistische productkennis, jarenlange ervaring en een enorme dosis werklust. We zoeken altijd eerst naar de beste oplossing voor onze klant. Pas als dit duidelijk is, gaat we aan de slag: recht op het doel af. Snel, slagvaardig en met de grootste zorg en aandacht. Arcus is een autoriteit op zijn gebied.  Ready to join?  Geloof jij ook dat presteren een teamsport is, be

Description du poste

Is een commerciële en administratieve functie in een internationale omgeving echt iets voor jou?

Als sales support ondersteun je de verkopers met commerciële activiteiten en volg je openstaande orders op van opdracht tot levering.  Je bent in nauw contact met onze logistieke afdeling in Dordrecht (NL) en Weilerswist (D) om onze orders tijdig bij onze klanten geleverd te krijgen.


  • Fulltime beschikbaar;
  • Stressbestendig;
  • Nederlands goed beheersen, kennis van Engels is een plus
  • Je werkt vanop onze kantoren te Groot-Bijgaarden
     

Wat heb je in huis?

Als Sales support ben je een echte aanpakker en vindt het daarom ook niet erg om flexibel te zijn in je werkzaamheden. Je bent oplossingsgericht en stressbestendig. Daarnaast werk je goed in teamverband maar zelfstandig is ook zeker geen probleem. Je weet wat er om je heen gebeurt en bent dus als het ware een spin in het web.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Groot-Bijgaarden
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Administration / Secrétariat
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Administration / Secrétariat | Employé de commerce | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite