Malheureusement cette offre n'est plus active

Back-up On-Site Support Engineer à Diverse locaties

Doe je niets liever dan IT-problemen om te toveren naar IT-oplossingen? Hou je van variatie in je job? Perfect! Want wij zijn op zoek naar een gedreven Back-up Onsite Support Engineer op verschillende locaties van onze klant: Kallo, Zwijndrecht, Mechelen, Beringen en Zaventem. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Waarin maak je als Back-up On-site Support Engineer het verschil? 

Als Back-up On-site Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van eindgebruikers op verschillende sites van onze klant. Je staat in voor het beheer van inkomende incidenten van eindgebruikers, je analyseert deze en lost hierbij zowel hardware- als softwareproblemen op.

Daarnaast ben je enerzijds verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van software, computersystemen en hardware. Anderzijds sta je in voor het installeren en onderhouden van mobile devices en het voorbereiden van shutdowns.

Tot slot garandeer je samen met de projectmanagers een stabiele IT-infrastructuur binnen de verschillende sites en geef je individuele softwaretrainingen aan de eindgebruikers.


Wat heb je in huis?

Wij zoeken een communicatieve collega die houdt van variatie in jobinhoud en werklocatie. Iemand die sterk genoeg in zijn/haar schoenen staat om eindgebruikers verder te helpen met hun IT vraag!

Bovendien voldoe je aan volgende voorwaarden:

  • Je bent in het bezit van een diploma Informatica, Multimedia of Communicatie of gelijkwaardig door ervaring/certificaten.
  • Je hebt minstens 1 jaar ervaring binnen eerstelijns- of tweedelijns IT ondersteuning.
  • Je neemt een klantgerichte houding aan.
  • Je bent zeer communicatief, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Frans is een pluspunt.
  • Je beschikt over een rijbewijs B.  

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Diverse locaties
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Informatique / Télécommunication
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Informatique / Télécommunication | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite