Malheureusement cette offre n'est plus active

(Junior) Sales Representative à Antwerp

Ben jij opzoek naar een afwisselende functie met (internationale) doorgroeimogelijkheden op korte termijn? Vind je (persoonlijke) begeleiding en ontwikkeling belangrijk en wil jij tegelijkertijd flink geld verdienen? Wil je dit realiseren binnen een jong, dynamisch en ambitieus team in hartje Antwerpen? Dan zoek ik jou!Werken voor Ambitious People Group is niet zomaar een carrière, het is een way of living. Wij houden ervan hard te werken, resultaat te boeken, onze grenzen te verleggen, leren van andere culturen en het beste uit onszelf te halen. Ambitious People Group is opgericht in 2007 en uitgegroeid in een zeer succesvolle internationale recruitment organisatie. Ambitious People Group bestaat uit de volgende 5 gespecialiseerde brands:

Description du poste

Je wordt een accountmanager, consultant, bemiddelaar en sparringpartner in één. Daarnaast word jij dé specialist binnen een bepaalde niche. Doordat jij meer weet van minder ben jij als geen ander in staat de klant en kandidaat samen te brengen.
Vanaf moment één ga je met jouw enthousiasme aan de slag met het bouwen van je eigen sales kanalen. Door middel van koude acquisitie ga jij klanten en kandidaten overtuigen om met jou samen te werken. Jij wordt de verbindende factor tussen beide partijen en vindt de juiste mensen voor de juiste functies en andersom.
Elke klant en kandidaat is anders, dus er zijn geen standaardoplossingen. Met jouw ervaring, inzicht, kennis van de arbeidsmarkt probeer je op een zo kort mogelijke termijn de match te maken. Is de samenwerking tussen beide partijen een feit, dan heb jij zojuist een deal gedaan en is het tijd voor een (financieel) feestje!


Heel simpel: 100% inzet, doorzettingsvermogen en een bovengemiddeld empathisch vermogen. Keihard werken, lange dagen en veel hoogte- en dieptepunten schrikken jou niet af.

Waarom is dit (n)iets voor jou?

  • Wel - Je bent woonachting in Antwerpen (of je bent bereid te verhuizen) en je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Wel - Jouw hart gaat sneller kloppen van (uncapped) bonussen, incentives en grote geldbedragen
  • Wel - Minimaal 40 uur per week werken zijn een bijzaak als jij jouw eigen doelstellingen wilt behalen
  • Niet - Je bent niet competitief, niet resultaatgericht en al helemaal niet ambitieus
  • Niet - Onderhandelen met CEO's, managers en specialisten vind je helemaal niks
  • Niet - Bij een "nee", een teleurstelling of werken onder druk maak jij rechtsomkeer

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Antwerp
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Management
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Management | Chef de projet | Temps plein/ CDD | Grade de Master