Malheureusement cette offre n'est plus active

COMMERCIEEL KLANTENADVISEUR ANTWERPEN

Regio Antwerpen/ Klantenadviseur/ Commercieel ingesteld/ Leergierig/ Bachelor/ Uitgebreid loonspakketOver de organisatie Je komt terecht bij een bank die wereldwijd actief is en gekend is om zijn innovatieve toepassingen. Je toekomstige collega's kijken er alvast naar uit om je met open armen te verwelkomen! Je krijgt steeds kans om dicht bij je woonplaats te werken. Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

Description du poste

Jouw nieuwe functie
In deze rol als klantenadviseur heb je de kans om de kneepjes van het vak te leren op het vlak van beleggingen, kredieten en verzekeringen binnen een grootbank met een klantgerichte service. De eerste maanden zal je vooral ondergedompeld worden in het vakgebied en opleidingen volgen, daarna heb je de kans om de klanten te leren hen de juiste producten, afhankelijk van hun noden, voor te stellen. Je zal een langetermijnrelatie uitbouwen met de klanten en gebruik maken van de innovatie en digitale toepassingen. Heb je reeds ervaring als klantenadviseur? Dan heb je de kans om binnen deze grootbank te groeien en stappen te zetten in je carrière!Jouw profiel
Je bent in het bezit van een bachelordiploma en hebt commerciële feeling. Je bent vlot in de omgang, klantgericht en kan proactief werken. Je wilt meedenken met de klant en bent leergierig. Ervaring in de bank- of verzekeringssector is een plus maar geen vereiste. Verder ben je digitaal sterk uiteraard!


Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Antwerpen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Finance / Comptabilité
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Finance / Comptabilité | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite