Malheureusement cette offre n'est plus active

Administratief Medewerker Salesafdeling à Antwerpen

When you need to be sure, dat is waar SGS voor staat. Bij SGS bieden wij jou namelijk double layer sureness, dubbellaagse zekerheid. Als wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering, staan wij garant voor kwaliteit en integriteit. Wereldwijd telt de SGS-familie bijna 89.000 enthousiaste medewerkers. In België geven ca 1850 collega’s dagelijks het beste van zichzelf om onze klanten zo efficiënt en professioneel mogelijk verder te helpen. Het laboratorium van de business line Health & Nutrition is toonaangevend voor analyse van grondstoffen, halffabricaten en eindprodukten in de voedingssector. Wij verlenen diensten aan ondernemingen in industriële segmenten, KMO, retail, gebouwbeheer en geven eveneens advi

Description du poste

Samen met je collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten via telefoon en mail en sta je in voor het opstellen van offertes en verdere opvolging van offerteaanvragen.
Je bent de schakel tussen de sales afdeling en het laboratorium en zorgt ervoor dat alle goedgekeurde offertes naadloos worden omgezet in concrete werkopdrachten. Op basis van deze informatie weten onze laboranten perfect welke analyses er moeten worden uitgevoerd en wat de afgesproken deadline is.

Dankzij je luisterend oor en inlevingsvermogen ben je in staat om duurzame klantenrelaties op te bouwen. Door vlot in te spelen op hun vragen en behoeften, sta je garant voor een excellente ondersteuning van onze klanten.

Daarnaast ben je niet blind voor nieuwe opportuniteiten en bouw je actief mee aan de verdere uitbouw van onze laboratoriumdiensten.


Je beschikt over een bachelor diploma in een wetenschappelijke of administratieve richting. Ervaring in een soortgelijke functie en/of kennis van voedingsproducten is uiteraard een pluspunt maar geen must.

Klantentevredenheid en optimale dienstverlening zijn voor jou geen loze begrippen. Je bent een ‘pleaser’ die voor zijn/haar klanten tot het uiterste gaat en voor elk probleem een werkbare oplossing vindt.

Je bent een dynamisch en commercieel ingesteld persoon die beschikt over de nodige flexibiliteit, zelfvertrouwen en uitermate sterke communicatievaardigheden.

Verantwoordelijkheid en klantgerichtheid zijn jouw belangrijkste troeven. Je stelt de juiste prioriteiten, werkt proactief en durft ook initiatief te nemen.

Naast een perfecte kennis van het Nederlands, spreek je ook een vlot mondje Engels. Kennis van het Frans is een pluspunt.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Grade de Master
Lieu
Antwerpen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Sciences
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Néerlandais

Sciences | Temps plein/ CDD | Grade de Master

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite